vineri, 23 septembrie 2011

Unica de octombrie


Foto: Adam Hendershott
Doamnelor, va invit sa cumparati revista Unica, varianta cu cadou. Pentru octombrie avem bunatati de la Avon (rujuri, parfumuri, farduri, geluri de dus, spray-uri, creme etc), la pretul unic de 12,90 lei! Stocul e limitat, asa ca trebuie sa va grabiti! Sa-mi spuneti ce v-ati luat!
Pe coperta o avem pe minunata Alexandra Nechita (Micuta Picasso), acum o tanara frumoasa, bogata si independenta si... indragostita. Alexandra ne-a deschis usa casei din LA (locuieste in Hollywood Hills!) si ni-l prezinta pe logodnicul ei!
In plus, mai puteti citi un interviu cu Pavel Bartos, un reportaj despre un "sport" despre care n-a auzit foarte multa lume, dar castiga teren - e vorba despre PARKOUR - e practicat in special de tineri; noi am ales-o pe Diana Popa (19 ani), din Constanta, una dintre putinele fete din romania care face parkour, sa ne arate despre ce e vorba. Atentie, poze spectaculoase!
Si inca un material incitant, despre cartile pe care nu recunosti ca le citesti :)) Aici va las pe voi sa descoperiti despre ce e vorba ;)
Mai aveti nevoie de motive pentru a cumpara Unica de octombrie? :))

2 comentarii:

fotograf nunta sandra spunea...

nu..dar nu cred ca e absolut necesara!

Masaj erotic Timisoara spunea...

o revista interesanta!