vineri, 28 octombrie 2011

Unica de noiembrie


Cu Iulia Vantur in prim-plan, fotografiata minunat, ca de obicei, de Alex Galmeanu.
Din cuprins spicuiesc:
- 3 interviuri cu 3 regizori romani - 3 filme noi
- Steve Jobs
- Mila Kunis
- Smiley
- Reportaj despre Rezervatia de ursi de la Zarnesti si despre cea din Thailanda, unde sunt ingrijiti elefanti;
- Beauty: Cum isi ingrijesc dermatologii pielea?
- Un pictorial de moda genial, si nu ma joc cu vorbele, realizat de Iulia Claudia Dumitru, cu totlul "Toc inalt, rever si frac". Unul dintre cele mai resuite editoriale de moda, care s-ar putea intrece si cu cele mai pretentioase materiale din revistele de profil!
Din 24 octombrie, la chioscuri!
In varianta cu cadou, Revista vine impreuna cu Manualul antistres, de Terry Looker si Olga Gregson, la pretul de 14,99 lei. Revista mai are inserturi de creme, iar o parte din tiraj (cu sau fara cadou) are si o mostra de parfum Avon Outspoken Intense by Fergie.

2 comentarii:

Botosaniul Ortodox spunea...

Buna seara,
Ma iertati ca va deranjez dar vin cu rugamintea la d-voastra sa sustineti proiectul pe care l-am inceput "Sa fim oameni...".Doresc sa puneti un banner pe blogul d-voastra.ca sa putem ajuta oameni care are nevoie de noi.http://safimoameni.blogspot.com/
Va multumesc pentru intelegere!
Impreuna putem schimba vieti
Atept raspunsul d-voastra la pagina de e-mail placintavlad@yahoo.com

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com