joi, 22 iulie 2010

Cum a fost la mare


I-am promis Alinei c-o sa scriu o oda restaurantului la care am mancat in cele 2 zile de mare romaneasca. Paradisul Pescarilor ii spune, e in Neptun, pe plaja, la 1 minut de mers pe jos de la Steaguri. E minunat, n-are rost sa ma inec in cuvinte. De ce?
1. e pe plaja
2. are mancare buna: peste, cat si ce vrei: guvizi, chefal (incercat si fript si prajit), hamsii prajiteeee, buneee si crocante, dorada, crap, siii, siii... calcan, minunatul calcan, dulceag, se topea in gura mmmmm!), ciorbe cu taitei de casa, tocanita si un vin bun, bun.
3. servirea e in regula, o gramada de chelneri care alearga ca disperatii sa aduca muesteriului infometat mancarea calda si berea rrece.
4. proprietarul lucreaza cot la cot cu ospatarii. serveste si el al mese, isi struneste angajatii fara sa para vreun vechil nenorocit, stie cum se face treaba.
De ajuns? Ce mai vreti?
Apa buna, calda, nisipul fin, soarele fierbinte. hotelul, de 2 lei.

Aaaa, si era sa uite the bestest. Am fost la o discoteca bomba in Jupiter, Paradiso praca-i zice, de-aia cu animatoare de ziceai ca le-ai adunat pentru un suc de pe centura. A cantat Mihai Margineanu. Prost. A, si era si Florin Chilian pe-acolo. Da, ala de latra pe la tv de promovarea nonvalorilor, de prostii de cantareti care o ard pe la toate susele. A cantat si el. Tot de 2 lei.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!