joi, 14 ianuarie 2010

Despre gripa noua


Eu voiam sa ma vaccinez impotriva gripei ah1n1. dar, cand am vazut acest comunicat, am stat si-am cugetat. toate recomandarile doctorilor, specialistilor n-au mai stat in picioare din momentul in care trupa Senzual mi-a scris despre aceasta gripa infecta. sper ca nu mi-au trimis numai mie aceste randuri, as vrea sa beneficieze cat mai multi de sfaturile pertinente ale fetelor, care ne vor binele. daca ele asa zic, asa fac. si va dati seama cum sfideaza pericolul? adica au atat de multe concerte si interactioneaza cu atat de multi oameni, incat le-ar trebui o medalie Steaua Romaniei pentru actul de curaj, cum fentaza ele gripa, mai mai!....acum, in text, e citata una, Sorina. care e Sorina, fata bruneta sau cea blonda? ca sa stiu si eu cu cine vorbesc


"Alexa si Sorina ( Senzual) refuza vaccinul anti-gripal
Alexa si Sorina (Senzual) se declara impotriva vaccinului pentru prevenirea gripei noi, ambele cantarete refuzand vaccinarea contra virusului A H1N1.

Mult-mediatizata gripa noua a ridicat semne de intrebare si pentru cele doua cantarete senzuale, care, timp de cateva zile au oscilat intre a se vaccina sau nu.

Dupa ce au pus in balanta toate informatiile la care au avut acces, Alexa si Sorina au decis sa nu se vaccineze impotriva gripei, cu toate asigurarile date de catre autoritati.

“ Nu vreau sa influentez spunandu-mi propria parere, este alegerea fiecaruia dintre noi, insa trebuie sa luam in calcul atat indicatiile cat si contra–indicatiile sau reactiile adverse. Cert este ca cei care se vaccineaza, trebuie sa fie cu analizele la zi si sa nu il faca la intamplare. Familia a incercat sa ma convinga in acest fel, insa eu cred ca sistemul meu imunitar este suficient de puternic incat sa nu ma imbolnavesc. Recomandarile persoanelor avizate pentru a nu ma imbolnavi le-am luat inca de la inceput in seama, chiar daca pe unele dintre ele, meseria ma impiedica sa le respect (evitarea aglomeratiei)” – ne-a declarat Sorina.

Nici macar tragicul deces al actorului Toni Tecuceanu nu a reusit sa le convinga pe cele doua cantarete sa se vaccineze, dimpotriva ambele se declara impotriva isteriei create de autoritati prin prezentarea mortii actorului ca fiind rezultatul infectarii cu virusul A H1N1, desi rezultatele analizelor nu sunt concludente. (www.trupasenzual.ro )"

Niciun comentariu: