miercuri, 23 septembrie 2009

Relatii de cordialitate cu bebelusi sus-pusi


Via Caprele Irinucai
Recenta vizita a domnisoarei Sofia A. in tara de origine a creat agitatie in randurile presei, mai ceva ca venirea Madonnei in Romania. Cand, cum, unde, va vorbi, oare cu noi? Ne va raspunde la cateva intrebari? Oare o sa fie cu nasul pe sus? Oare vom putea obtine cateva cuvinte despre viata de bebe de 2 ani la Bruxelles? Ne va face o trecere in revista a activitatilor de zi cu zi? Vom afla oare ce desene animate prefera? Sau ce mananca la micul dejun? Oare va rade cu/ de noi, cand ne va vedea picate in cap dupa ea? Cu ce ne imbracam? Va da semne de plictiseala prea devreme? Oare e asa cum o vedem pe blog? Oare are aceeasi ochi migdalati in realitate? E la fel de sweetie pie? Daca plange cand ne vede?
Cu toate astea in cap, intr-o duminica ploioasa de toamna, eu si Oana ne-am infiintat la usa domnului Mihai A., inarmate cu un elefantel de plus pentru Sofia, dupa ce cu zece minute mai devreme ma maimutarisem cu Dobre in benzinarie- catelus, pisicuta sau elefantel? Emotionate adanc, am dat buzna in universul Sofiei. Eu, mai retinuta, sa nu sperii copilul. Dobre a tabarat pe el, de-a dreptul. Dupa aceea a urmat o bataie pe copil. Da-mi-o si mieeeeeeeeeeee!! Da lasa-ma si pe mine sa ma jooooc cu eaaaaaaaaaaa!!!!!! Sofiaaaaaaaaaaaaa, ce faci? Uite, un elefantel! Degeaba, cateva de secunde atentie asupra noastra, dupa care era absorbita de taica-su sau de desene. asta pana cand au venit placintelele din partea doamnei A, bunica paterna a Sofiei. Am plecat de-acolo dupa vreo ora total fermecate de blondina cu ochii migdalati, care ne-a jucat pe degete si-am uitat sa scoatem camera ascunsa, reportofonul si carnetelul de notite.

5 comentarii:

ileana spunea...

Autografe n-a impartit don'soara Sofia? :))

Unknown spunea...

ba daaaa, a impartit, pe la adunarea mafiei mamicilor !!

capreleirinucai spunea...

aoleu ce autografe bosumflate a impartit la mafie! si pe 12, cand era copilul fericit, fara dinti si in dispozitie sociabila, a dat-o maica-sa in bara, pierzandu-si telefonul si intrand in tot felul de incurcaturi consumatoare de timp si nervi. deci n-am mai ajuns la autografe episodul 2. asta e, next time.
in rest numai de bine domnisoarelor ziariste, mi-a placut nemaipomenit asta cu batutul pe copil. pe la bruxelles n-aveti drum? ca va primim cu bratele deschise si cutii de ciocolata d-aia buna. plus bere belgiana, martipan, orice...
ORICE!

THE MONIKA spunea...

o, doamne! cat de bine suna! poate la anul, prin primavara, daca ne mai primiti, venim cu drag. multumim pentru invitatie! deja imi fac bagajul in gand

capreleirinucai spunea...

haha, asta da veste buna