luni, 1 iunie 2009

Care va luati, buei?!

Vad ca se poarta nuntile. doua dintre blogurile pe care le citesc zilnic povestesc despre cate o cununie, ceva. eu sunt mare amamtoare de nunti. daca s-ar acorda cate un punct pt fiecare data cand am fost domnisoara de onoare (adica DDO), as obtine un atestat de maestra in aceasta indeletnicire crestineasca. repet: mie-mi plac nuntile. cu tot cu cununii civile, slube interminabile de la biserica, petrecerile epuizante, masa de a doua zi etc. love”em all! daaar... la cat sunt de pasioanata de celebrarile uniunii dintre un el si o ea, n-am bafta de nicio nunta anul asta. si nici la anu nu se anunta nimic. wtf!!! as da o petrecere la care tema sa fie „NUNTA”. cred ca ar iesi bestial. cu orez si confetti, sa facem invitatii stil (petrecerea, masa si dansul... saaaau... altele, mai penale „Credeam ca noua nu ni se va intampla,
si totusi...noi,
XX si XY
ne casatorim.
Va invitam cu drag sa ne fiti alaturi
in data de ...)

... Si fetele sa se imbrace in alb, baietii sa poate flori de-alea mari in piept (ca pe vremuri, de-alea artificiale si cu o dara de sclipici pe ele), sa mancam tortul miresei, sa arunce fiecare duduie cate un buchetel, ce mai! fun!

3 comentarii:

capreleirinucai spunea...

f misto idee, si mie mi-ar placea un party din asta, la care sa ilustrezi cat mai desantat toate cliseele de nunta, si mai vechi si mai noi. ohohooo ce palarii de tul, ce cosulete imbracate in satin alb de poliester, ce papusi aradeanca pe masina, ce garoafe lipite cu scoci, ce poze sobre cu tot neamul, plus una cu insurateii in care mireasa isi tine poala rochiei intr-o mana, "artistic".
sa stii ca te invidiez ptr pozitia de dra de onoare, eu n-am fost niciodata. inca mai am sanse la vreun job de nasa, da' cine stie daca-l apuc si pe ala...

ki spunea...

i'd go

THE MONIKA spunea...

Ipii! Chiar, mi-ai dat o idee buna! Acum ca sunt prea mare pt postul de DDO, as merge pe faza cu nasitul, insa numai la botez, ca nu-s luata. deci... ma ofer sa botez, rog seriozitate :)