joi, 11 decembrie 2008

"Si macar se... ?"

Astazi in metrou, discutie intre doi liceeni cu haine de cocalari (a se retine: haine de cocalari inseamna blugi peticiti si decolorati pe alocuri, jacheta cu sclipici, insa baeteii nu pareau chiar atat de jegosi, doar victime ale sistemului). si vorbeau despre viata de liceu. care mai sunt problemele liceenilor in ziua de azi? ia sa va aud copii? in cor, toata lumea: "problemele loooooor sunt baaaniiii siiiiiiiii sexxuuuuuuuuuul". adica: vorbeau de un coleg care venea zilnic la scoala cu cate trei milioane (300 de lei), pe care ii impartea asa... aiurea prin scoala. ii dadea unei fete mai populare ca sa-l bage in seama. insa jupana il taxa cu 150 de lei si nu prea presta. adica nici macar nu se plimba cu el prin pauze, de mana, sa-i vada tot liceul. adica ea este perversa. insa, inainte de asta, unul dintre liceenii de la care am pornit toata zapaceala asta de scrisei pana acum a intrebat direct: "si macar se fu*&a"? "nu, ma, nici macar nu se tineau de mana".
normal ca dialogul mi se pare demn de consemnat, pentru ca la vara se implinesc 10 (ZECE) ani de cand am terminat liceul. OMFG! i'm old!

2 comentarii:

Strumful spunea...

Hei eu sunt profesoara, tot batranica la fel ca tine, poate am fost colege de liceu:)), dar eu deja m-am invatat cu felul asta de elevi! Si ce-mi aud urechile!!!

THE MONIKA spunea...

Mi-ar fi placut sa fiu profesoara. asta ar fi insemnat ca acum sa fi avut nervii tari. nu stiu cum naiba as fi facut fata handralailor de clasa a 9a, de exemplu. io-s de-aia care sare la bataie!
glumesc