miercuri, 17 decembrie 2008

Ce am pe birou acum

Vreo 4 calendare, un autobuz rosu londonez de jucarie, 3 matrioshti, un cosulet cu scoici, crema de maini Garnier, 5 pahare (unul gol (pentru cand nu mi-e sete), unul cu cafea de dimineata (era naspa), unul cu ceai verde, unul cu apa si unul in care sta un copacel), agenda, 3 telefoane (unul o sa dispara), sapca fancy, fularul, suportul de dosare intesat cu hartoage care nu-mi trebuie, un maldar de reviste, caietul meu, o factura de Vodafone, un cutit de plastic, neste post-it-uri, suportul de rechizite (in care e si un ghem de ata), manusi, Catavencu, tigari, bricheta, pix, un Ev zilei de duminica. E mult, e putin? ce spun toate astea despre mine? (tema pt revistele glossy). Arunc manusa la Caprele Irinucai, lui Mihai, si celorlati interesati sa raspunza. Rog seriozitate.

6 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Io in momentul de fata am pe biroul de casa:un mobil de jucarie,o pereche de ochelari roz de copil(desi am baiat),un Cd cu un joc,o foaie cu un desen pe jumatate colorat si niste firmituri:)
AM fost serioasa sper.

THE MONIKA spunea...

Da si apreciem asta! Multumesc pentru amabilitate! :))

ki spunea...

hartii, hartii, hartii, hartii, hartii, paracetamol, strepsils, pisuri, cutter, creioane, capsator, biscuiti, hartii, cduri, hartii, clementine, scotch, telefon, computer, hartii, un ceva de pus carti de vizita in el, servetele (desi astea cred ca ar putea intra la categoria hartii) si nu in ultimul rand: hartii!

P.S. Cred ca e cazul sa mai fac curat pe birou.

THE MONIKA spunea...

Ia te rog!

capreleirinucai spunea...

am raspuns!

THE MONIKA spunea...

am vazuuut! :)