marți, 18 noiembrie 2008

Colegul meu de apartament

Nu este un tanar de-o seama cu mine, nu este un iubit pe care il 'alint" asa, este TATA. Da, tata. I'm a loser cu sta cu ta'su la 28 de ani. am incetat de mult sa mai sper ca voi ajunge sa locuiesc singura mai mult de un an vreodata. am experimentat din minunea asta prin facultate, dupa care a venit urgia. M-au ajuns blestemele babelor si iata ca, nu-i asa, la 28 de ani locuiesc cu tata intr-un apartament de 3 camere (decomandat, cu 3 televizoare, deci nu ne batem. inca). Monsieur mon pere lucreaza in Bucuresti si mai are pana la pensioara, asa ca voi depasi cu mult varsta de 30 de ani cand va veni clipa de singuratate. Am trecut de mult peste frustrarile de a sta cu unul dintre parinti, dar, saptamana trecuta, m-a ajuns disperarea din nou, pe care o indesasem bine bine sa nu mai iasa la iveala, ca e de rau. Ma fataiam intr-o zi prin casa, cum imi e obiceiul, inainte de a pleca la serviciu. sa fi fost fro 11. si ma suna EL. "Ce faci?" Eu: ”Bine, uite ma pregatesc sa plec”. "Cum, n-ai plecat pana acum?????" Eu: ”Da mai lasa-ma naibii-n pace, ca nu ma duc la scoala!!!!!!” (Fuck off!! In gand, normal) Si mi se deruleaza instant in minte o lista cu cheltuielile necesare traiului cu chirie, singura. Imi revin imediat (nu-mi mai raman bani de tzoale si farduri) si ma calmez. Zic ”asta e, asta e viata mea, sunt comoda, parent addicted”. Problema mea, de fapt, e ca imi bea laptele din frigider. Tot ce am scris pana aici e apa de ploaie. a fost o introducere la ceea ce voi spune mai departe: imi bea toata cutia de lapte luat special pentru cerelalele alea cu fructe de padure si dulceata de visine. sau tot ce-i mai bun prin casa. eu cumpar, le depozitez si uit de ele. si ma trazneste cateodata o pofta nebuna de cereale cu lapte. sparg usa de la dulap, desfac disperata punga cu cereale (amestec bine bine sa pice si frcute confiate), le arunc in bol, dau cu usa de la frigider de perete, intind mana si apuc AER. Mi-a baut laptele! Luat la interbari, imi explica cum ca stomatoloaga i-a recoamndat lactate, ca sa-i protejeze stomahul impotriva augmentinului. Ma zi ceva!
A, si atunci cand ma supara cu ceva sau nu ne mai intelegem, ii spun ca o sa moara batran si singur. Functioneaza! Stiu ca sunt cinica, dar cu astia asa trebuie sa te porti! O zi buna in continuare!

2 comentarii:

capreleirinucai spunea...

lasa ca nu-i patetic deloc; statul de una singura n-are nimic glamorous, te asigur. ia si tu provizii mai mari de lapte. convietuire placuta!

THE MONIKA spunea...

Of! Era asa bine cand stateam singura...