vineri, 16 aprilie 2010

We Go Radio

Azi mi s-au intamplat lucruri. Scriam acum 2 zile pe Facebook ca se intampla lucruri, iar Dalia parea foarte nelamurita. I had a feeling. Ziua a venit cu multe surprize. Am facut lucruri pe care nu credeam ca o sa fiu in stare sa le fac vreodata si mi s-au intamplat lucruri acre nu credeam ca o sa mi se intample vreodata. Un membru al familiei are oaresce probleme cu inimioara. Dar stiu oameni care au aceleasi probleme si cu ingrijire adecvata trec cu bine peste.
2. Am fost la radio. am inregistrat o emisiune la Sport Total, 105.8 FM,in calitate de invitat permanent. lucrez in presa, ma intalnesc cu personaje, dar am un nod in gat mereu cand trebuie sa vorbesc in public, sau, mai rau, la radio!!!!!!!!!!!!!!???????????
105.8 FM, in fiecare sambata; Free FM se intituleaza emisiunea, be gentle! vorbim despre subiecte mondene, normal, ca doar eu iubesc panaramele mai mult decat oricine. Dar nu mai mult ca Padre! :-)))))))))))
vedeti ca emisiunea e saptamanala si eu o sa fiu acolo, sa-mi dau cu parerea!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Salut!!! Sunt Vlad de la Radio Whisper(anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur,felicitari pentru blog chiar este frumos,incep sa il citesc cu drag, noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol, noi o sa iti adaugam link daca ai avea placerea si ai dori sa ne promovezi adica sa ne sustii cu acest proiect de radio, si ne gandim sa iti luam un interviu, adica vrem sa luam interviu la multi bloggeri, sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi vrem sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu,Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com sa vorbim mai schimbam o vorba,o ideie etc si suntem alaturi de tine si la bine si la rau iti multumesc pentru timpul acordat, vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.Respect!Cu stima Vlad! O Zi Buna!Speram sa facem o legatura intre acest blog minunat si intre radio whisper.P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie) Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie!