marți, 8 decembrie 2009

Coffee, please!

Viata mea se invarte in jurul cafelei. Este carburantul meu. concep sa renunt la tigari (si fumez, nu gluma), dar nu ma vad rezistand fara cafea. licoarea preferata, care trebuie sa fie lunga, fierbinte, tare si cu lapte. si, neaparat, cu indulcitor, NU zahar!
nu plec de-acasa fara sa fi baut cafea. nu ma incumet, pentru ca nu functionez. odata s-a intamplats a sar cafeaua de dimineata si era sa ratez drumul spre serviciu. conduceam masina ca un zombie, teleghidata si nu stiam ce e cu mine. in plus, ma doare capul. beau pe zi cate 3-4 cafele. dimineata, acasa, la filtru (cea mai buna, yummy), iar la serviciu o savurez pe-asta de tonomat. mai slaba si cu lapte.
mi se intampla o data la cateva luni sa raman fara cafea. nu din propria neglijenta, ci din cauza lui tata. care "uita" mereu sa-mi spuna ca am ramas fara cafea. lichideaza ca o termita tot si nu spune. si se intampla sa dau de cutia goala fix atunci cand ies de la dus, cu parul ud. la fel face si cu laptele. ar mai ramane sa puna cutia goala in frigider. jur ca i-as face-o guler! deci, u can buy me with coffee. a! si pot sa beau cafea seara tarziu si tot dorm. gata, imi inchei oda destinata cafelei si ma duc in ora sa ma intalnesc cu BFF-urile la o cafea. coffee,anyone?

Un comentariu:

Weigela spunea...

Nici eu nu pot fara cafea. Nu reusesc sa o beau acasa, pentru ca ma trezesc tarziu. O savurez la birou cand ajung. 10-15 minute sunt pentru cafea. Stiu, sunt norocoasa.