luni, 2 noiembrie 2009

It"s Gonna Be OK!


Adevărul Holding a achiziţionat licenţa
revistei de celebrităţi OK!

Cea mai influentă revistă de celebrităţi din lume va avea o variantă şi în limba română în următoarele luni. Aceasta va fi cea de-a 21-a ediţie din lume.


Trustul Adevărul Holding a achiziţionat licenţa internaţională a revistei de celebrităţi OK!, care va fi lansată pe piaţă în următoarele luni. Cu mai mult de 40 de milioane de cititori pe lună în întreaga lume, revista OK! are un conţinut variat, peste 80% din acesta fiind dedicat vieţii celebrităţilor locale şi internaţionale.
OK! România îşi propune să dezvăluie în exclusivitate poveşti şi interviuri din lumea fascinantă a starurilor şi a personalităţilor vieţii publice, să surprindă vedete în ipostaze mai puţin obişnuite, să prezinte destinaţii atractive, ultimele tendinţe în domeniul modei, al frumuseţii şi al tehnologiei.

Detaşându-se de alte titluri glossy de profil de pe piaţa românească, revista OK! va trata într-o manieră proprie şi captivantă subiecte de ultimă oră despre stilul de viaţă al vedetelor internaţionale, dar şi al celor din România.

Stilul OK! va fi unul high class, orientat spre calitate, dedicat cititorilor care vor să fie tot timpul inspiraţi, preocupaţi de informaţia „la cald”, fini cunoscători ai lumii mondene, doritori de exclusivităţi.

Revista OK! a fost lansată în premieră în 1993, în Marea Britanie, impunându-şi apoi supremaţia prin stilul editorial unic, dar şi prin forma sa grafică, una cu totul specială.

Astfel atuurile OK! includ folosirea exclusivităţilor din toată lumea, obţinute prin reţeaua OK! Internaţional, pondere atractivă a imaginilor, numeroase interviuri cu personalităţi şi vedete, reportajele cu staruri la ele acasă, la petreceri şi la birou, şedinţele fotografice cu totul originale, recomandarea ultimelor tendinţe de fashion şi beauty, dar şi a celor de lectură, cronici de teatru şi filme, a noilor lansări muzicale.
Naoulle Tir, OK! International Director:
„Cu ocazia lansării acestei noi licenţe, revista OK! îşi confirmă influenţa şi succesul pe care le are în întreaga lume. Sunt mândră să anunţ că OK! România este cea de-a 21-a ediţie locală care se va alătura familiei noastre. Aceasta va aduce cu siguranţă un suflu nou şi o imagine fresh publicului şi advertiserilor din România. Vă doresc mult succes!”


Răzvan Corneţeanu, General Manager Adevărul Holding:
„OK! completează paleta de publicaţii ce vor colabora îndeaproape cu tabloidul Click!, ziarul nr. 1 din România. Lansăm un titlu important într-un an dificil, subliniind decizia companiei de a deţine o puternică divizie de reviste şi de a juca un rol de referinţă în oferta editorială de mondenităţi internaţionale şi româneşti. Din puzzle-ul acestei construcţii mai lipseşte o revistă la care lucrăm.”


Adevărul Holding este unul dintre cele mai importante trusturi de presă româneşti. Casa de editură a holdingului Adevărul a lansat colecţiile: „Carte de lux Adevărul”, „100 de cărţi pe care trebuie sa le ai în bibliotecă”, „Disney Clasic” şi „Pictori de geniu”. În portofoliul companiei se regăsesc: „Adevărul”, ziarul quality numărul 1 în România, „Adevărul de Seară”, cotidian distribuit gratuit în 50 de oraşe ale ţării, „Click!”, tabloidul numărul 1 în România, revistele „Click! pentru femei”, „Click! Poftă bună” şi „Click! Sănătate”, publicaţiile culturale „Dilema veche” şi „Dilemateca”, „Foreign Policy România”, revista „Historia”, „Forbes România”, catalogul „Forbes România 500 Miliardari”. Adevărul Holding este prezent şi pe piaţa internaţională, ca publisher al cotidianului ucrainean „Blik”, din Kiev. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007.

Niciun comentariu: