vineri, 13 februarie 2009

No Smoking!


Incep sa-mi pun din ce in ce mai serios problema sa ma las de fumat. Nu mai suport gustul infect pe care mi-l lasa tutunul in gura dupa. E absolut infect! Am ajuns la performanta de a nu mai fuma pana la ora 12.00 pm. Nu mai suport sa fumeze cineva langa mine, mai ales dimineata, cand ma trezesc, sau seara la culcare. Nu mai suport sa se fumeze in masina. Urasc din tot sufletul fumatul, decare sunt dependenta. Fumez aproximativ un pachet/24 de ore. Vreau sa ma las. urasc ca localurile permit fumatul. Mi-e si frica sa-mi fac un control la plamani. Mi-as dori ca pachetul de tigari sa coste inzecit si sa se interzica total fumatul in spatii publice, poate mi-ar fi mai usor... Si am atatia prieteni fumatori!

2 comentarii:

ina bixade spunea...

Draga mea, unei fete nu-i sta bine sa fumeze, asa ca trebuie sa renunti la acest bad habit...eu sint asa anti-fumat, anti-baut cafea, desi am crescut intr-un mediu cu ambele vicii...la mine in familie pina si bunica fuma...ma depaseste, nu inteleg placerea asta....mai ales a tigarii, eu ma sufoc, ma inec cind stau in preajma unui fumator....si e asa urit cind o femeie miroase a tigara, am o colega la serviciu care, dupa ce vorbeste la telefon, ii simt mirosul de tutun pe receptor...bine, sa ma anunti daca ai renuntat!!!
PS: si barbatii care fumeaza reprezinta a big turn OFF pentru mine:)

THE MONIKA spunea...

asa e, mai ales mirosul ma ingrozeste. put a tututn de traznesc! imi distrug sanatatea de buna voie. si iar ma ingrozesc cand fumatorii sunt indignati ca sunt ostracizati in unele localuri, in locuri speciale de fumat. de fapt, majoritatea localurilor s-au transformat in adevarate fumoare. mi-e greu cand ies in oras sa nu fumez, pt ca toti fumeaza si chiar daca n-o fac, e ca si cum as fuma 5 pachete odata, asa de gros e fumul din jur!