marți, 27 ianuarie 2009

Povesti de adormit copiii



Vazut, placut, dar daca nu-l vedeam, nu era paguba. Adica? urmariti-l doar daca va nimeriti la Mol si singurul film care ruleaza e asta si n-aveti chef de altceva.
Mie mi-au placut mult mult Bugsy, de fapt imaginea lui m-a convins sa vad filmul, iar Mickey, chelnerul british freak cu sexualitate si coafuri incerte fac toti banii. Mai ales cand spune "Skii-eeeaaarr", in loc de Skeeter, sunt pe jos de ras!
In rest, Adam Sandler mi se pare cel mai putin amuzant dintre toate filmele lui, iar madam Felicity, daca o mai tineti minte, joaca rolul unei invatatoare frigide. Iar Courtney Cox a incasat probabil big time pentru cele cateva minute in care apare in rolul unei divortate/parasite la fel de frigide ca surata de mai sus. De fapt, ce spun eu aici???!! Toate cele trei femei din film sunt niste caricaturi. Una e obsedata de healthy food si si-a transformat copiii in robotei care nu au voie sa se uite la tv (pentru ca nici nu au, de-aia!), ailalta e genul de americanca idioata care militeaza pentru felul de cauze nobile si nu mananca, la randul ei, decat mancare organica si conduce o masina ecologica, iar ultima e tarfa in persoana, un fel de Paris Hilton.
De fapt, chiar m-a enervat filmul!
Noroc cu Bugsy si Mickey!

Niciun comentariu: