sâmbătă, 13 decembrie 2008

You Make Me Feel Like a Natural Woman

Am auzit ca de Craciun, majoritatea demoazelelor viseaza sa-l primeasca drept cadou, in cutie cu funda rosie, pe Brad Pitt. Ma inscriu si eu in valul dementelor care nu au nimic mai bun de facut decat sa delireze. Alti barbati care ma fac sa vibrez? Hugh Jackman, George Clooney, Matthew McConaughey. Numai actori, dar altii chiar nu-mi vin in minte. De unde pana unde enumerarea asta seaca de purtatori de testosteron care ma incanta? Pai ce naiba sa fac? Ploua, mi-e somn, mi-e somn si inca sunt la serv!

LE: ia sa zica si Oana si Dalia ce masculini le turbura visele?

4 comentarii:

capreleirinucai spunea...

Pe lista mea: Josh Hartnett, Viggo Mortensen, Joaquin Phoenix, Tom Brady, Thierry Henry (iaca si ne-actori) si... si... am uitat. Daca-mi mai amintesc si altii o sa revin.

THE MONIKA spunea...

Ia uite! uitasem de Joaqin si de Josh Hartnett. din cauza lui mi se innodau mie lacrimile in barba dupa ce am vazut Pearl Harbour...

Oana Dobre-Dimofte spunea...

Care vise, mama, ca de-o vreme tot viata de liliac muncitor noaptea am... Dar data fiind obsesia veche pentru documentare si alte alea, na ca te servesc: Anderson Cooper de la CNN. Satisfied? :)

THE MONIKA spunea...

Cum sa nu! Am intrebat, am primit raspuns!