vineri, 23 septembrie 2011

Unica de octombrie


Foto: Adam Hendershott
Doamnelor, va invit sa cumparati revista Unica, varianta cu cadou. Pentru octombrie avem bunatati de la Avon (rujuri, parfumuri, farduri, geluri de dus, spray-uri, creme etc), la pretul unic de 12,90 lei! Stocul e limitat, asa ca trebuie sa va grabiti! Sa-mi spuneti ce v-ati luat!
Pe coperta o avem pe minunata Alexandra Nechita (Micuta Picasso), acum o tanara frumoasa, bogata si independenta si... indragostita. Alexandra ne-a deschis usa casei din LA (locuieste in Hollywood Hills!) si ni-l prezinta pe logodnicul ei!
In plus, mai puteti citi un interviu cu Pavel Bartos, un reportaj despre un "sport" despre care n-a auzit foarte multa lume, dar castiga teren - e vorba despre PARKOUR - e practicat in special de tineri; noi am ales-o pe Diana Popa (19 ani), din Constanta, una dintre putinele fete din romania care face parkour, sa ne arate despre ce e vorba. Atentie, poze spectaculoase!
Si inca un material incitant, despre cartile pe care nu recunosti ca le citesti :)) Aici va las pe voi sa descoperiti despre ce e vorba ;)
Mai aveti nevoie de motive pentru a cumpara Unica de octombrie? :))

duminică, 18 septembrie 2011

Nu

Nu-i inteleg pe cei care se duc la Paris si prima lor grija e sa viziteze Disneyland, pe cei care folosesc citate din Octavian Paler, pe cei care folosesc pahare de plastic la cununia civila, pe cei care poarta trening in afara salii de sport, pe cei care dau forward mailurilor cu bancuri, pe cei care se pozeaza cu statuile in muzee, pe cei care nu citesc presa, pe cei care judeca pripit, pe cei care intarzie, pe cei care aleg decoratiuni mov, pe cei care nu se spala pe cap decat de 2 ori pe saptamana, pe cei pe care ii trage curentul, pe cei care isi pun numere personalizate pe placutele de inmatriculare, cuplurile care isi asorteaza hainele, pe cei care nu saluta si lista ramane deschisa.