vineri, 30 iulie 2010

My Jobs

Pana sa ajung la minunata slujba pe care o am acum am trecut prin diverse experiente muncitoresti, doar atatica mai lipsea sa ma fac taximetrist! Am fost secretara si un pic mai mult (or not), sales representative (cea mai ingrata sluja, aceea de avinde stuff, eu vindeam aer, guys, pe vremea cand nu existau bloguri, facebook si innternetul era a little sign of luxury), receptionera la un cabinet de analize, unde pacientii puneau direct pe biroul meu recipientele cu diverse, like urin&co, invatsem cum se calculeaza Calciul total si chiar imi dadeam importanta la interpretarea analizelor, atunci cand nu ma auzeau colegii. era o tipa acolo, asistenta, cea mai nesuferita fiinta pe care am intalnit-o, atatica a lipsit sa nu ne batem, de fapt, de-aia am si plecat de-acolo, so suck it, bitch, nici nu mai stiu cum o cheama, Simona, parca? cabinetul era pe langa ministerul transporturilor, nu mai stiu daca functioneaza, dar daca da si treceti pe-acolo, aruncati cu o piatra in geam, va rog, pentru mine. mult timp m-am gandit la asta, dar aveam o rezerva, mi-era teama sa nu ma prinda). Ma rog, a urmat iar o experienta de secretariat slash econimist or whatever, lucram in firma de familie, a urmat alta experienta dezastruasa, cea de la banca, unde am fost adminsitrator de credite, dar pana am invatat sa administrez credite... urat... mi-a placut putin putin, dar atat. habar n-aveam cu ce se mananca finantele, hartzoagele, creditele. am plecat de-acolo val-vartej, mai ales dupa ce directoreasa a fost cercetata pentru diverse farude and stuff. si de-acolo (in nov se fac 4 ani) am ajuns in... presa. ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se indeplineasca. pe cat de rasuflat si cheesy suna, pe atat de adevarat este!

joi, 22 iulie 2010

Cum a fost la mare


I-am promis Alinei c-o sa scriu o oda restaurantului la care am mancat in cele 2 zile de mare romaneasca. Paradisul Pescarilor ii spune, e in Neptun, pe plaja, la 1 minut de mers pe jos de la Steaguri. E minunat, n-are rost sa ma inec in cuvinte. De ce?
1. e pe plaja
2. are mancare buna: peste, cat si ce vrei: guvizi, chefal (incercat si fript si prajit), hamsii prajiteeee, buneee si crocante, dorada, crap, siii, siii... calcan, minunatul calcan, dulceag, se topea in gura mmmmm!), ciorbe cu taitei de casa, tocanita si un vin bun, bun.
3. servirea e in regula, o gramada de chelneri care alearga ca disperatii sa aduca muesteriului infometat mancarea calda si berea rrece.
4. proprietarul lucreaza cot la cot cu ospatarii. serveste si el al mese, isi struneste angajatii fara sa para vreun vechil nenorocit, stie cum se face treaba.
De ajuns? Ce mai vreti?
Apa buna, calda, nisipul fin, soarele fierbinte. hotelul, de 2 lei.

Aaaa, si era sa uite the bestest. Am fost la o discoteca bomba in Jupiter, Paradiso praca-i zice, de-aia cu animatoare de ziceai ca le-ai adunat pentru un suc de pe centura. A cantat Mihai Margineanu. Prost. A, si era si Florin Chilian pe-acolo. Da, ala de latra pe la tv de promovarea nonvalorilor, de prostii de cantareti care o ard pe la toate susele. A cantat si el. Tot de 2 lei.

Cum a fost Mihaela Radulescu redactor-sef la Unica


Asta e intrebarea pe care si-o pune toata lumea. Raspunsul + extra, loooootsss of extra, se afla in revista. Nu e un tertip ieftin sa va pun sa cumparati publicatia, doar ca Mihaela Radulescu a scris atat de multe acolo, incata e pacat sa stric farmecul cu doua randuri. Vreti s-o cititi, va zic eu! Interviul pe care i l-a luat lui Dani e demential, parca am fi asistat la derularea unei discutii intime, intre patru ochi, dintre el si ea. Aproape ca te simti in plus cand vezi ce-si spun. I'm blushing.

Si as vrea sa le multumesc si prietenilor mei care m-au ajutat sa fac pagina de Confesiuni la masculin, ca au acceptat sa raspunda la intrebari indiscrete si sa dea din casa, de fapt din pat. Prietenele si nevestele lor sper sa nu se supere prea tare pe mine, am avut maaare nevoie de ajutorul lor. Trebuia sa aflu de sursa Ce vor barbatii de la femei in pat? Multumesc Daniel, Florin, Adi si Lucian!Au fost atat de draguti! In plus, au stat cuminti la machiat si pozat. Ii gasiti in suplimentul de sex, care se vinde numai impreuna cu revista. In rest, ce sa va zic. E un numar special, its a keeper! Enjoy!

Foto Ciprian Strugariu

vineri, 9 iulie 2010

Some like it glossy


Se poarta ipostaza casnica, dom'le, ce mai! Ui' aci, la doamna. Nu mai e posh sa te pozezi pe tocuri interminabile, tolanita pe vreo canapea de puf, cu gurita intredeschisa. iti tragi pe tine o rochie de designer (apropo, pe-asta a purtat-o Maggie Gyllenhaal la Oscar anul asta), deci iti tragi PA tine o rochie de jdemii de dolari si te-apuci sa faci micul dejun ca intarzie aia micii la scoala. Numai Vogue poate sa faca asa ceva fara sa para penibil. Have I ever said i like it Glossy?
Muah!

Gwyneth Paltrow
Din Daily Mail

miercuri, 7 iulie 2010

Oh, My Lord!!

Citesc pe agentia de presa mondena ca Bote (nu puteam sa zic ca catalin, sau puteam?)a facut 10 fete sa planga. atat, asta mi-a sarit in ochi, parca n-am curaj sa urmaresc mai departe firul actiunii. dar imi las imaginatia sloboda. cred ca ca stiu de ce-au plans fetele: nu le-a mai ramas rimel si balsam de buze, plus spuma si gel de par, ca le-a consumat creatorul de chiloti pe toate. ah, uite ca nu m-am abtinut si am mai tras cu ochiul la textul muma: deci bote a vorbit in parte cu fiecare concurenta, ca pupezele s-au inscris intr-un asa zis concurs in urma caruia ii vor castiga inima, ficatul, ceva. Lui bote adica. ma rog, deci el cica a purtat o discutie profunda cu fiecare participanta la simularea de show. care cred c-a sunat cam asa:
cb: auzi, fata, pe tine te strang tot asa de tare chilotii tanga ca pe mine?
sau
cb: auzi, n-ai si tu un frate care sa semene cu Ricky?
sau
cb: auzi, daca erai barbat, te facem manechinul meu de chiloti. (talking to himself: asa, va trebui sa suport sa stau langa atatea femei, atatea zile! doamne, bine ca ma platesc gras la treaba asta).

hai c-am aberat destul, pa pa papa pa!

marți, 6 iulie 2010

Dior

Ma vad purtand asa ceva la un moment dat. Lasati-ma sa visez cu ochii deschisi. Am facut niste analize la serviciu si, sa nu cumva sa ma ia ameteala (nu c-as fi avut astfel de probleme vreodata, sunt puternica precum un taur!), iau cateva prajiturele foto. Enjoy cu mine!




Daily Mail