vineri, 26 februarie 2010

Bolzano

Daca tot a nins azi si n-aveam ce face, ne-am dus la 42 de km de Val Gardena, la Bolzano, un oras frumos foc. Pictures below














Val Gardena IV

Azi ninge ca la nebuni. noi schiem in Plan de Gralba, la 2000 m. am urcat azi pana acolo si m-a luat ameteala de la atata alb si ninsoare. am coborat cu telecabina si am facut o coborare mica. mor de ciuda! tocmai azi, cand prinsesem si eu curaj. o sa ninga toata ziua in zona. asta e, see ya!

joi, 25 februarie 2010

Val Gardena III

Breaking news!
Stimati cititori, revenim cu noi informatii in cazul schiatului. ei bine, sunt monica cismaru si soc! am schiat! o zi care incepuse prost s-a terminat perfect. mi-am mai invins frica si pot spune ca nu mai sunt novice la schi. alta viata! si o rectificare- cu cat inveti mai bine sa schiezi, cu atat te simti mai putin obosit. nu te lasa niciodata pe spate, apleaca-te in fata, elasticitate in incheieturi et voila! ciao, tschuss, see ya!
pozele sunt din zilele trecute, cand inca aveam un bat de schi infipt in fund. revin maine cu poze noi-noute s-o vedeti pe anja paerson cum se da pe partieeeeeeeee!!










Val Gardena II

Azi sunt nervoasa in cauza ca sunt obosita. sau sunt obosita din cauza ca sunt nervoasa. stau in camera, la recuperare pt ca ma omoara febra musculara. dac as putea sa ma scufund intr-o mare de ben gay... am mai invatat eu sa schiez cat de cat, dar, cu cat schiez mai bine, cu atat obosesc mai repede. corpul meu e bulversat de la astfel de efort, nu se compara cu nimic din ceea ce am facut pana acum. ma visez anja paerson. parca imi pare rau ca am ramas in camera azi, dar simt ca adorm dupa o coborare, asta daca nu simt cum imi cad picioarele de la incordare. cu toate ca am atarnat pe clanta cartonelul cu do not disturb, cameristele au intrat peste mine pana acum de 2 ori. pentru mai mult amuzament, vezi postarea de asta-vara de la Paris :)). pe la pranz ar trebui sa ies din barlog, e un restaurant dragut nearby unde am mancat in prima zi, Bellavista. au cele mai bune paste din lume. de fapt, sunt in patria pastelor, le ce bun ma mir atat??!! problema e ca in Ro n-o sa regasesc nicaieri gustul de-aici. not even a hint.

miercuri, 24 februarie 2010

Val Gardena


Schiez, schiez, mananc, dorm., schiez, zac de la atata schiat. miros a ben gay de traznesc!e bestial aici! ciao! pictures soon!

vineri, 12 februarie 2010

RIP, McQueen

Sa m-apuc sa jelesc aci pe blog ca muri unul dintre geniile modei? mnu, imi pare rau ca s-a dus tanarul, dar m-a amuzat ce-a scris kim kardashian pe twitter dupa ce a aflat vestea: "I just found out Alexander McQueen died!!! I m in shock!! So sad! I m wearing one of his dresses now! He was such a talented designer". Auzi, frate! Eu purtam blugi si pulover de la Zara cand am aflat si eram la city grill. se pune ca-mi pare si mie rau?

marți, 2 februarie 2010

Here They Are, Ladies and Gents!

Oscar nominations 2010:
Avatar and The Hurt Locker score nine nominations each
James Cameron up against ex-wife Kathryn Bigelow for Best Picture and Best Director
15th nomination for Meryl Streep

Read more