luni, 30 noiembrie 2009

Post-Weekend Post

A fost un weekend fara film, masa la restaurant si holbat prin magazine, ci cu munte, aer si cai. nu credeam ca pot fi atat de panicata de cai, but i really am! dupa ce invat sa schiez bine, imi stabilesc un nou target: sa invat sa calaresc!
sa avem o saptamana frumoasa!

joi, 26 noiembrie 2009

Tot pe drumul asta

Sunt consecventa, nu oarba. obraznicia si tupeul nu ma caracterizeaza. si merg alaturi ce cei cu care ma aseman. nu tolerez lupii ascunsi in blana de oaie. e mai anevoios drumul asta, dar atata satisfactie iti da atunci cand atingi linia de sosire!
Da, e o aluzie la situatia mizerabila in care a fost bagat Base. tot cu el votez si sper sa ma bucur pe 6 decembrie. hai, ca mai am o poza cu pisoi mici pregatita pentru eveniment!

luni, 23 noiembrie 2009

Me and Him


Me and him, last night, after elections
Vote for the B-Guy on December 6th!

duminică, 22 noiembrie 2009

VOTAT

Hai cu voturile alea. sper ca ati votat cu Basescu!

vineri, 20 noiembrie 2009

Gol de amor. De Dalia Pusca

Mie mi-a placut si ma laud cu prietenele mele. Moment poetic.


E dulce durerea de-amor.
E grea si apasa in gol.

Iar golul e-amar si se-ntinde
Si arde prelung,
Precum candela cand se-aprinde.

Consuma uleiul din tine
Incet.

Cu lacrimi de dor
Fitilul se-neaca in sine,
Se stinge in ignete si suspine,
Lasand in urma din nou...
Dulce gol.


Retineti: de DALIA PUSCA, da???

The Twitter Situation

I do Facebook, blog si twitter. dintre toate, cel mai mult imi place facebook, dar incerc sa cultiv si blogul, care e mai degraba sotul, iar facebookul ar fi amantul. twitter sucks, dar e tolerat ca ... nah... e bun acolo, u never kno peste cine dai. n-am multi followeri, nici "following", repet, nu m-a prins febra twitteristica prea tare. de la un timp primesc notificari pe mail cum ca nustiucine is following me on twitter si cand clicuiesc manata de curiozitate sa vad cine a binevoit sa-mi urmareasca activitatea plictisitoare de pe respectabilul site, aflu ca... "Hold up! Sorry, the profile you were trying to view has been suspended due to strange activity". mi s-a intamplat de cateva ori. altadata, un domn-doamna, nu stiu sigur, avea un status care suna asa "Looking for sex". scurt. simplu. fara ocolisuri. acum sunt sigura ca nu sunt singura careia i se intampla asta, dar mi s-a parut amuzant. spre deosebire de facebook si blog, twitterul s-a dovedit a fi siteul de socializare cu cele mai multe perversiuni.
GO VOTE!!!!
hint: CU BASESCU!

joi, 19 noiembrie 2009

LOL

Astazi ne distram cu Mariah Carey. Enjoy! Eu zic ca e periculoasa, n-as innopta cu ea in aceeasi casa.

A diva demand too far, Mariah Carey: Call for 20 white kittens blocked by elf 'n' safety

Read more...

marți, 17 noiembrie 2009

So uncool

Imi scad actiunile la bursa nivelului de Cool-ism, daca pot sa spun asa. tata are peste 60 de ani si are un telefon mai misto decat al meu. eu am un nokia ... stati sa caut pe gugal, ca nu stiu de care e............. Okeeeeei, e dintr-asta 5610, iar tata are un samsung de-ala, touch screen, mai bengos. pe care nu-l merita. atunci cand un parinte poseda un aparat mai avansat decat propriul lui copil, sange din sangele lui... e grav. iar tata habar n-are sa scrie mesje. nici cu functia registru apel nu e pe deplin lamurit. deci e o alaturare cam fortata. cum naiba!!! iar telefonul meu se paradeste de la o zi la alta. ii mai pica un butonel, etc. nu-s pasionata de telefoane di divasuri, dar un telefon dragutz e bun la casa omului. deci nu e drept. un telefon mai bun, urmatorul target. aveti legatura!

marți, 10 noiembrie 2009

100

... de ani ar fi implinit vineri, pe 13. N-a mai avut rabdare si ieri s-a dus. La Marea Unire avea varsta pe care o aveam eu cand a venit Revolutia, adica 9 ani. A prins primul si al doilea razboi mondial, comunismul, revolutia, pe iliescu, constantinescu si basescu. si pe obama. mai avea o singura grija- sa ma vada maritata. de fapt, mereu a avut o grija in ceea ce ma priveste. intai, sa ma vada la scoala, in clasa intai, sa incep sa scriu si sa citesc. apoi, sa ma vada la liceu. dupa aceea, la facultate, dupa aceea, cu serviciu.
a trait cat traiesc altii in zece vieti. n-a stat nicio zi in spital, n-a fost bolnava. si-a rupt o mana pe la 90 si ceva de ani, pentru ca nu statea locului, voia sa fie independenta sa sa-si sfideze varsta. era mica, miniona, cu toate ca a avut copii inalti, bine facuti, au semanat cu tatal lor.
pana acum cativa ani, tresarea de fericire de fiecare data cand ii mai crestea pensia, cu toate ca nu mai avea nevoie de bani demult, copiii ei i-ai oferit o batranete linistita din toate punctele de vedere. tot pana acum cativa ani, imi dadea cate 100 de lei de mos craciun si de ziua mea. imi strecura bancnotele complice, cand nu se uita nimeni, ca si cum era marfa de contrabanda.
a fost unul dintre cei mai echilibrati oameni. nu a avut niciodata accese de furie, nervi, violenta. singura injuratura pe care am auzit-o vreodata de la ea a fost "sari-ti-ar ochii!!", intotdeauna adresata lighioanelor din curte, cu dedicatie speciala matzelor pe care le aduceam zilnic in casa.
a fost invatatoare, a avut-o eleva pe fiica ei. totusi, Baiatul (adica tata) era preferatul, iar in ultimii ani de viata nu-si mai putea ascunde surplusul de afectiune. pentru oamenii de la tara era Doamna, cred ca trei sferturi din sat u trecut prin clasa ei. pentru mine era Mamaia Mica. chiar era mica, ea chiar se lauda cateodata ca mai mult de 50 de kg n-a avut niciodata. puteam sa mostenesc si eu asta, mhmm...
a avut sapte frati. pe unii i-a pierdut in razboi, pe altii i-a rapus boala. dintre cei opt copii, a mai ramas unul, cel mai mic.
sambata asta am simtit nevoia acuta s-o vad. trebuia. pur si simplu. incercam s-o vizitez saptamanal, chiar daca in ultimul timp am cam lipsit pt ca am racit, mi-am schimbat serviciul, iar egoismul mi-a trasat alte prioritati. era supravegheata in permanenta de cineva. a asteptat sa ramana singura si s-a grabit sa plece. se plangea ca n-o lasam sa moara, asa ca a sters-o tiptil, in stilul propriu, sa nu deranjeze pe nimeni.
A fost un om binecuvantat
Maria Cismaru (1909 - 2009)

vineri, 6 noiembrie 2009

Si "Pipol" mai greseste, nu-i asa?


Our fellow americans, tovarasii de la People, mai exact, incurca strachinile. Beyonce a castigat aseara premiul pentru ce mai buna melodie cu HALO, not HERO

Ce zic eu



Da, m-am uitat aseara la EMA, dar n-am rezistat pana la sfarsit, ca erau pauze lungi si dese. am prins majoritatea actelor artistice, ca doar nu pot sa le spun performante - nu exista cuvantul asta in romana, cu sensul la care ma refer. OK, pe scurt, Beyonce arata ca o cocota din filmele erotice din anii 80, cred ca a cantat vreun minut si 3 secunde, domnul Z, Jay Z, mi-a placut, green day au deschis showul foarte misto, foo fighters suna ok de de obicei, shakira mi-a placut mult, a cantat o melodie noua si a avut o punere in scena superba, cu coregrafie misto, katy perry mhhhmmmm, nu stiu ce sa zic, prea multa katy perry, chiar e the ultimate MTV hore??? U2 sunt U2 si cam atat. mi-a parut rau ca n-a venit eminem. a luat premiul pt best male. atat. mai multe AICI

joi, 5 noiembrie 2009

EMA



Cand eram noi mai mici si mai prosti, adica prin facultate (cand spun noi ma refer ma mine si la Mihai, sorry Mihai, acum esti mare si destept, si eu la fel), luna noimebrie insemna EMA. Adica European Music Awards, evenimentul monden la anului la care noi luam parte indirect, stand in fata televizorului cu suc si chipsuri. Ajunsesem sa visez noaptea cum ar fi sa fac parte din publicul de la EMA. Chiar mi s-a-ntamplat sa visez intr-un an ca plec la Frankfurt, a fost atat de real visul incat mi-au dat lacrimile dimineata cand am dat cu mana de perete. Ma rog, eu si Mihai eram abosult cazuti in cap dupa EMA, faceam pronosticuri, comentam, traiam suspansul, odata stiu ca am adormit si n-am prins finalul si l-am pus pe Mihai in timpul unui curs sa-mi scrie pe un bilet toti castigatorii. Altadata chiar am organizat o petrecere EMA acasa si a fost misto rau, eram cu cativa colegi de la facultate. Cred ca era editia prezentata de Sasha Baron Cohen, pe vremea cand inca mai era Ali G. Intr-un an am fost si la Mihai acasa, reuniune speciala, ca la finala cupei mondiale de fotbal. Radeam de Christina Aguilera si de perioada ei trashy, de P Diddy care nu stia deloc sa prezinte, eram niste Geeksi EMA. La Berlin, suna bine. N-am scapat nicio editie, doar ca am inceput sa le urmaresc singura, acasa, fara patima si doar schitand din cand in cand cate un zambet in coltul gurii, atunci cand preferatul meu ia premiul. Pacat ca Mihai e la Bruxelles, mi-ar fi placut sa mai facem un EMA Party. Mihai, ai legatura

miercuri, 4 noiembrie 2009

?

N-am mai fost acasa, la Buzau, de ceva timp. Sunt un om foarte foarte rau daca nu mi-e dor tare de mama?? What"s wrong with me?? Ieri nu i-am raspuns la telefon si nici n-am sunat-o inapoi, n-am simtit nevoia. Voia doar sa stie ce mai fac, sunt sigura.

luni, 2 noiembrie 2009

Sh*t Happens

Jennifer Aniston lost it. am fost ieri la Love Happens si s-a intamplat ca pe la jumatatea filmului m-am ridicat, mi-am luat bocceluta si-am plecat. M-a plictisit cumplit. Plotul refuza sa se declanseze, Aniston parea plictisita ca face inca o dramoleta romantica. si, apropo, Jen imbatraneste.

De la ei

Halloween Parties
Daily Mail







It"s Gonna Be OK!


Adevărul Holding a achiziţionat licenţa
revistei de celebrităţi OK!

Cea mai influentă revistă de celebrităţi din lume va avea o variantă şi în limba română în următoarele luni. Aceasta va fi cea de-a 21-a ediţie din lume.


Trustul Adevărul Holding a achiziţionat licenţa internaţională a revistei de celebrităţi OK!, care va fi lansată pe piaţă în următoarele luni. Cu mai mult de 40 de milioane de cititori pe lună în întreaga lume, revista OK! are un conţinut variat, peste 80% din acesta fiind dedicat vieţii celebrităţilor locale şi internaţionale.
OK! România îşi propune să dezvăluie în exclusivitate poveşti şi interviuri din lumea fascinantă a starurilor şi a personalităţilor vieţii publice, să surprindă vedete în ipostaze mai puţin obişnuite, să prezinte destinaţii atractive, ultimele tendinţe în domeniul modei, al frumuseţii şi al tehnologiei.

Detaşându-se de alte titluri glossy de profil de pe piaţa românească, revista OK! va trata într-o manieră proprie şi captivantă subiecte de ultimă oră despre stilul de viaţă al vedetelor internaţionale, dar şi al celor din România.

Stilul OK! va fi unul high class, orientat spre calitate, dedicat cititorilor care vor să fie tot timpul inspiraţi, preocupaţi de informaţia „la cald”, fini cunoscători ai lumii mondene, doritori de exclusivităţi.

Revista OK! a fost lansată în premieră în 1993, în Marea Britanie, impunându-şi apoi supremaţia prin stilul editorial unic, dar şi prin forma sa grafică, una cu totul specială.

Astfel atuurile OK! includ folosirea exclusivităţilor din toată lumea, obţinute prin reţeaua OK! Internaţional, pondere atractivă a imaginilor, numeroase interviuri cu personalităţi şi vedete, reportajele cu staruri la ele acasă, la petreceri şi la birou, şedinţele fotografice cu totul originale, recomandarea ultimelor tendinţe de fashion şi beauty, dar şi a celor de lectură, cronici de teatru şi filme, a noilor lansări muzicale.
Naoulle Tir, OK! International Director:
„Cu ocazia lansării acestei noi licenţe, revista OK! îşi confirmă influenţa şi succesul pe care le are în întreaga lume. Sunt mândră să anunţ că OK! România este cea de-a 21-a ediţie locală care se va alătura familiei noastre. Aceasta va aduce cu siguranţă un suflu nou şi o imagine fresh publicului şi advertiserilor din România. Vă doresc mult succes!”


Răzvan Corneţeanu, General Manager Adevărul Holding:
„OK! completează paleta de publicaţii ce vor colabora îndeaproape cu tabloidul Click!, ziarul nr. 1 din România. Lansăm un titlu important într-un an dificil, subliniind decizia companiei de a deţine o puternică divizie de reviste şi de a juca un rol de referinţă în oferta editorială de mondenităţi internaţionale şi româneşti. Din puzzle-ul acestei construcţii mai lipseşte o revistă la care lucrăm.”


Adevărul Holding este unul dintre cele mai importante trusturi de presă româneşti. Casa de editură a holdingului Adevărul a lansat colecţiile: „Carte de lux Adevărul”, „100 de cărţi pe care trebuie sa le ai în bibliotecă”, „Disney Clasic” şi „Pictori de geniu”. În portofoliul companiei se regăsesc: „Adevărul”, ziarul quality numărul 1 în România, „Adevărul de Seară”, cotidian distribuit gratuit în 50 de oraşe ale ţării, „Click!”, tabloidul numărul 1 în România, revistele „Click! pentru femei”, „Click! Poftă bună” şi „Click! Sănătate”, publicaţiile culturale „Dilema veche” şi „Dilemateca”, „Foreign Policy România”, revista „Historia”, „Forbes România”, catalogul „Forbes România 500 Miliardari”. Adevărul Holding este prezent şi pe piaţa internaţională, ca publisher al cotidianului ucrainean „Blik”, din Kiev. Divizia internaţională a grupului mai cuprinde redacţii în Spania şi Italia, înfiinţate în 2007.