sâmbătă, 31 octombrie 2009

vineri, 30 octombrie 2009

Am revenit

Ma tin de promisiune si preiau leapsa. O poza de suflet, una haioasa. Aveti ma jos. A se retine ca nu-s acasa, unde e arhiva
Grecia, 2006

Balotesti

miercuri, 28 octombrie 2009

Deci am fise!!!!!

Stiti povestea cu fisele? Se termina cu bine! Am fise. Multumita cuiva care tine la un suflet amarat :-))
Multumesc!

Leapsa

Yey, am primit o leapsa. aia cu pozele- una de suflet si una haioasa. pe seara ma conformez, ca acum sunt la serv, unde nuuuu tineeem lucruri peeersonaaaaleee

marți, 27 octombrie 2009

O saptamana

dragii miei, a trecut o saptamana. bilantul ma prinde cu o gripa nenorocita care m-a tinut la pat tot weekendul. mbineee... sambata tot am fost la pescuit, la caldarusani si acolo am potcovit raceala bine. fise de cafea tot nu am, dar am capatat catvea azi de la o colega draguta (ne cunosteam, am fost colege si in trecut). da, tot mi-e dor de fostii colegi, sper sa nu dezvolt o psihoza din asta, dar asa sunt eu, mai sentimentala.

joi, 22 octombrie 2009

A treia zi

...la noul loc de munca. Incerc sa nu lesin fara cafea. avem tonomat cu fise care costa. cum eu sunt noua, n-am apucat sa-mi cumpar vreo douaj"de mii de fise... imi astept colegii sa ma milogesc pentru o cafeluta... o, doamne, viata e ndereapta!

miercuri, 21 octombrie 2009

missing

A doua zi la noul loc de munca. Incerc sa ma obisnuiesc si sa nu ma mai gandesc (prea mult....) la fostii colegii. goota make some new friends now and its not easy at all. wish me luck!

luni, 19 octombrie 2009

Farewell

Plec dintr-o echipa in care am lucrat 2 ani si ceva, unii dintre cei mai productivi din viata. nu plec cu inima indoita, ci doar ciobita, pentru ca mi-am gasit printre colegi prieteni de pastrat o viata. cine stie, poate voi avea norocul sa lucrez din nou impreuna cu ei, intr-un viitor nu se stie cat de indepartat. o sa-mi lipsiti!
m

vineri, 16 octombrie 2009

Bai, seamana sau nu seamana?

Carla Bruni

Laura Belecciu (TVR, fost fotomodel)

Cand ploua, trebuie sa dormi

Ar spune un chinez batran, sau, mai degraba, o puturoasa ca mine :))
As sta acasa, la caldura, as manca supa, as citi (am 2 carti care ard, ard, noi achizitii!!), m-as uita la Friends si la Shrek, as dooormiiiii...

duminică, 11 octombrie 2009

B-Day!

Multumim, Mada, pentru petrecerea minunata de ieri!
the gang

"A dracu' panarama!"

Asta e Bucurestiul si mi-am asumat riscul cand m-am mutat aici, acum 10 ani. Si mi se pare ca m-am calit prea mult. Nu sunt o sensibila, vorbesc mascari si cateodata simt ca asa ma descarc, printr-o bodoganeala desantata. Injur si fata de parintii mei, asta e. In acelasi timp, sunt o idealista, in afara de faptul ca sunt o femeie 'average', care bate spre 30 de ani, the ugly thing.
Azi n-aveam niciun program si, in ultimul timp, nu suport sa las sa treaca o zi fara sa ies din casa. macar pana la colt, la ziare, sau dupa tigari (bad habit, i know). azi am condus automat pana la mall, am prestat activitatea preferata (am probat 'n' perechi de blugi de la zara si n-am luat nimic, muahahaha!)si m-am dus apoi catre mega image de la muncii, il stiti, e ala nou. aveam bonuri de masa de spart si... what the hell! parchez langa Agip si trec prin curtea lor catre magazin. la gas station, doi cocalari alimentasera si se suiau in masina, pana au vazut-o pe subsemnata, pe care au gratulat-o cu un `saru'mana!`, salut la care n-am raspuns, pentru ca stiam sigur ca nu-s sinceri, lol!!! nu rapund provocarilor, decat daca merita. si-mi aud in urma `A dracu' panarama!'. imi vad de drum, devastez mega image-ul, platesc si dau sa ies, incarcata cu 2 sacose pline. piuie alarma. paznicul, un tinerel la vreo 20 si ceva de ani, incepe sa ma verifice. imi cere bonul, i-l dau bucuroasa. scaneaza... si scaneaza... salata- este, otetul- este, gelul de dus- este, branza degresata- este, deodorantul- este. sunt amabila, isi face meseria, dar incep sa-mi pierd rabdarea. nu ma grabeam nicaieri, totusi sunt trata ca un mic infractor, pentru ca piuie un kkt de alarma! si jur ca n-am mai furat nimic de cand aveam 7 ani si i-am sutit lu' var-miu un martisor, ca al lui era mai frumos si eu n-aveam la fel! imi pierd rabdarea, imi iau sacosele, ii spun individului cu fatza de fraier ca enough it's enough, ca n-o sa mai calc in veci in magazinul lor, ca de la casa pana la iesire sunt doi pasi, timp in care n-aveam cand sa-mi inusesc niciun bun din pretiosul lor magazin, nici daca voiam, si ies victoriasa daramata de 2 sacose cu alarma piuindu-mi in urma si lasanadu-l pe fraier in plata domnului. dupa ce a atins fiecare articol din sacose!!!!! la masina, ma balacaresc cu nenea paznicul de la o instituie, ca am parcat in dreptul unei alei de pietoni si pe-aici mi-e drumul! have a nice sunday, too!

This Weekend






Nemernicul asta de pisic s-a scapat de doua ori pe mine ieri!!! Si ma refer la numarul 2!!!! Schumi il cheama.

vineri, 9 octombrie 2009

Fun

Nu vreau sa sune full of joy, dar... it finally happened! i”m talking about the job situation. i got what i wanted. pluuussss - free weekends!!
OK, let”s do the happy dance!

miercuri, 7 octombrie 2009

Pentru Alina&The Gang

Mai, fetelor! De cate ori n-am zis sa mergem intr-o duminica dimineata sa ne bem cafeaua in centrul itsoric, eventual si-un mic dejun copios, la care sa vorbim verzi si uscate, sa ne prinda pranzul al mare?? Uite ca acum altii fac emisiuni despre asta! Uitati-va luni pe TVR 1, la 23.30

Celebration





marți, 6 octombrie 2009

Pasiunea mea


Am fost iar la pescuit. pe prietenii de pe Facebook i-am exasperat cu aventurile mele, completate de poze sugestive. chestia e ca eu nu pescuiesc, insotesc doar un pescar in devenire, care mi-a transferat obsesia. cel putin cea de a sta pe balta. saptamana asta am evoluat. nu mai sunt taranul care se duce la pescuit si gratar. am mancat sandvisuri din traista, fara foc si fum si sfaraiala. Duminica am ales Balotesti, e dragutz, sunt si casute unde poti sa innoptezi, daca vrei extended fishing sessions. multi caini maidanezi, e unul negru, foarte prietenos si alintat, manaca si paine goala. Check this out. AAAA!!!!! Important!! Am... el, de fapt, a prins un novac de vreo 2 kile. Yey!

sâmbătă, 3 octombrie 2009

Gene Loves Jezebel

Cu intarziere preiau leapsa de la Oana. Mai bine mai tarziu, pentru ca aseara am descoperit minunatia, gratie unui om care a ascultat muuuuuuhuhult mai multa muzica decat as putea asculta eu in zece vieti. Rusine! Luati de ascultati de-aci si dupa aia stiti cui sa-i multumiti! :) Mai departe la Caprele si Mihai