miercuri, 30 septembrie 2009

Nimic

Lately am cazut in baie, m-am apucat de facut curat si nu mai dorm bine noaptea, ma trezesc ca sugarii pe la 1 si pe la 4 am...

sâmbătă, 26 septembrie 2009

De sambata

Stiti ce ma enerveaza? Oamenii care nu respecta eticheta vestimentara la un eveniment deosebit. Nu, nu ma refer la fitzosenii, adica sa ai pantofi cu toc no name in loc de o pereche scumpa, semnata icsulicadolcesivasilicagabana. Adica, mai exact: de ce te imbraci in blugi la botezul fiicei tale, in loc sa-ti tragi o pereche de pantaloni de stofa si o camasa curata, calcata? chiar si contaranii mei, de la Gavanesti, isi pun hainele alea bune la tot felul de paranghelii. dar astia mai umblati si scoliti de p-aci de la bucuresti n-au nicio treaba, dom”ne. inteleg si optiunea nuntilor in blugi, dar numai cand mirii sunt destul de nonconformisti s-o faca, bravo lor, si cand anunta in prealabil orientarea reuniunii, ca sa nu se treazasca c-o domnisoara de onoare cu rochia lunga pana-n pamant si sarmalutele-n cap, iar mireasa sa fie teneshi ponositi. dar, in rest, mi se pare de bun simt ca la un eveniment important din viata (botez, cununie, etc) sa NU te imbraci la fel cum o faci zi de zi, la serv, la piata, la plimbare etc. e vorba de respectul pe care-l acorzi momentului. iar cand nasul e ca scos din cutie, la fel si nasa, de ce sa faci nota discordanta? oricat de indragostit de tinutele casual ai fi... Nu inteleg si pace!

miercuri, 23 septembrie 2009

Relatii de cordialitate cu bebelusi sus-pusi


Via Caprele Irinucai
Recenta vizita a domnisoarei Sofia A. in tara de origine a creat agitatie in randurile presei, mai ceva ca venirea Madonnei in Romania. Cand, cum, unde, va vorbi, oare cu noi? Ne va raspunde la cateva intrebari? Oare o sa fie cu nasul pe sus? Oare vom putea obtine cateva cuvinte despre viata de bebe de 2 ani la Bruxelles? Ne va face o trecere in revista a activitatilor de zi cu zi? Vom afla oare ce desene animate prefera? Sau ce mananca la micul dejun? Oare va rade cu/ de noi, cand ne va vedea picate in cap dupa ea? Cu ce ne imbracam? Va da semne de plictiseala prea devreme? Oare e asa cum o vedem pe blog? Oare are aceeasi ochi migdalati in realitate? E la fel de sweetie pie? Daca plange cand ne vede?
Cu toate astea in cap, intr-o duminica ploioasa de toamna, eu si Oana ne-am infiintat la usa domnului Mihai A., inarmate cu un elefantel de plus pentru Sofia, dupa ce cu zece minute mai devreme ma maimutarisem cu Dobre in benzinarie- catelus, pisicuta sau elefantel? Emotionate adanc, am dat buzna in universul Sofiei. Eu, mai retinuta, sa nu sperii copilul. Dobre a tabarat pe el, de-a dreptul. Dupa aceea a urmat o bataie pe copil. Da-mi-o si mieeeeeeeeeeee!! Da lasa-ma si pe mine sa ma jooooc cu eaaaaaaaaaaa!!!!!! Sofiaaaaaaaaaaaaa, ce faci? Uite, un elefantel! Degeaba, cateva de secunde atentie asupra noastra, dupa care era absorbita de taica-su sau de desene. asta pana cand au venit placintelele din partea doamnei A, bunica paterna a Sofiei. Am plecat de-acolo dupa vreo ora total fermecate de blondina cu ochii migdalati, care ne-a jucat pe degete si-am uitat sa scoatem camera ascunsa, reportofonul si carnetelul de notite.

marți, 22 septembrie 2009

The Ugly Movie


Am fost aseara la The Ugly Truth. Ma incearca from time to time nevoia de a urmari cate o comedioara dulceaga, ca apa cu zahar. Asa a fost si filmul asta. Nu serbet de trandafiri, limonada cu miere, ci apa cu zahar si helas/sare de lamaie, cum beam eu cand eram mica (nu se gaseau lamai). Deci este un film prost. Cea mai proasta comedie, cel mai prost joc actoricesc, especially madam Heigl, noua America”s Sweetheart. Overrated. Joaca infect de prost. Prost, prost. De la Gerard Butler ma asteptam la mai multe. Nu-l mai urmarisem pana acum, dar am citit interviul cu el din Esquire si ma asteptam la mai mult, sincer. Si el joaca prost, dar poate nu comediile sunt punctul lui forte. Dar, hei, daca nici intr-o comedie usurica rau nu poti sa joci curatzel, corect, atunci unde, cand??!!
Deci film mai prost n-am mai vazut de mult. The Proposal Rulz. Dar de-aia Katherine Heigl nu e Sandra Bullock.

I”ve Been Fishing






sâmbătă, 19 septembrie 2009

Catre toate disperatele

Fata, duceti-va la Targul Romexpo Cosmetics Beauty Hair 2009! Daca visati la produse profesionale de make-up si alte smacuri, acolo e de voi. Cam scump, doamna, scump, da unde mai gasiti voi atata pitzipongeala adunata la un loc? Huh? Si poate nimeriti si o sesiune de tuns/ coafat/ frezat for free! Eu am avut ocazia, dar, al naibii job, ma tinea pironita intr-un loc, sa ma uit la altii cum se aranjeaza, dammit!!!
Duminica, ultima zi, intre 10.00 si 16.00. Pe ei, pe mama lor!

vineri, 18 septembrie 2009

Hai sa ne organizam

Sa ne revenim, sa cantarim, sa ne gandim, sa echilibram (nu roti), sa analizam, sa comparam. Of, viata e facuta din alegeri. Adanc gandit!

miercuri, 16 septembrie 2009

Iar nimic

Barfa zilei, care nu intereseaza pe nimeni:
Ieri, Floreasca, zona Radu Beller, Anca Badiu, camuflata in costumatie neagra, larga, sapca, ochelari pe nas, intra in salonul de infrumusetare/ intretinere Michelle. VW negru, nr B...ABD.

Si la case mai mari

Gratie lui Mihai
Sar”naaaa! Foarte bun!


Blink 182 - Dammit
Asculta mai multe audio Muzica

marți, 15 septembrie 2009

damn it!

damn it!damn it!damn it!damn it!damn it!damn it!damn it!damn it!damn it!

sâmbătă, 12 septembrie 2009

I have a crush

Lately sunt total cazuta in cap dupa senior Pitbull. Love!!

marți, 8 septembrie 2009

What a Girl Wants

La noi la serviciu, pe hol, e un aparat de jucat fotbal mecanic, dintr-ala de care aveau Joey si Chandler in Friends. Si se face cateodata o galagie si-o harmalaie pe hol, de zici ca-i balci si nu institutie respectabila. acum, zic si eu, ca femeie, ma simt discriminata. Noi de ce nu avem un locsor al nostru, echivalentul aparatului de fotbal mecanic? ma gandeam la un salonas de coafura si machiaj, sau unde sa se aduca haine la vanzare. De ce au doar baietii jucarie? Ca n-am vazut nicio fata sa se joace fotbal mecanic...

vineri, 4 septembrie 2009

miercuri, 2 septembrie 2009

Chocolate

In acest moment as ucide pentru un baton de ciocolata! Tine-ma, doamne, sa nu comit!Vad ca-l invoc destul de des pe Sefu, cu toate ca nu-s bisericoasa. Meh!

Incepe!

O, Doamne! Here we go! Incepe! Mor de nerabdare!





Via Daily Mail

marți, 1 septembrie 2009

„Ti-am zis eu, Nadi!”

Piata Vitan este locul de unde ma aprovizionez cu verzituri, prospaturi, dulcegarii, carnuri etc. Cu toate ca este foarte aproape de casa, ma incapatanez sa merg cu masina, pt ca fundul meu nu suporta miscare sustinuta mai mult de cinci minute. da, sunt din seria „mi-am luat masina si nu ma mai dau jos din ea, daca as putea, as merge cu ea prin casa”. deci, piata vitan. scumpicica, marfa buna, proasta, de toate. dupa „n” incercari de a cumpara vara asta rosii adevarate, m-am ambitionat aseara si am incercat inca o data. dupa ce o doamna si-a promovat corespunzator marfa ”Da, doamna, luati rosii de gradina!”, am completat meniul cu castraveti si ardei si inapoi la masina. care masina era blocata de un mercedes de neam prost, crem la culoare. fuck, incep sa dau semne de iritare! iese un caspsor pe geam, cu niste ochi albastri mari si-mi spune „S-a dus sî ia un pepini, nu intarzii mult, vî supîrați?”. Eu incep sa bomban cum ca nu se blocheaza alte masini, bla bla, ma urc nervoasa si fac fetisoarei semn sa sune pe mobil imbecilul raspunzator cu blocatul masinii mele. ea-mi raspunde ”Nu pot sî sun, cî n-am criedit”. OOOOOOOOOO, AAAAAAAAAAAAAA, EEE$$5^&***””””””””!!!!! adica aveti o barca de mercedes, fir-ati ai naibii si n-aveti criedit la telefon???? @#%$#@!!! ei, lasa! ma pun la panda sa vad cine vine la masina de neam prost, sa-l ocarasc cum trebuie, ca doar eram la piata, nu se putea sa trecem la categoria „si altele” intamplarea. si iese. O vad, o recunosc. avea un pepene intr-o sacosa. inalta, siliconata, rochie neagra mulata, bronzata ca donatella versace, sprancene negre, groase, desenate. pe scurt, o panarama. o vad ca se duce tiptil la masina si strig dupa ea. „va rog sa nu mai blocati masinile de-acum inainte! se poate???!!!”. ea: „da dacî n-am undi sî parchez??!!!”. eu raman aproape muta, mai balmajesc ceva si dau sa plec. aia mica, insotitoarea panaramei, ii spune „ti-am zis eu, Nadi!”.
cred ca morala suna cam asa: tupeu sa ai, ca masini bune de blocat sunt destule