joi, 30 iulie 2009

Gone, Baby, Gone!

Gata! Sambata plec! Visez de-un an la Grecia si deja imi vine sa plang cand ma gandesc ca nu stau decat o saptamana. Daca o sa castig vreodata la Loto (yeah, i know, like neverrr), o sa-mi iau o casa in insulele grecesti. Ma mut acolo. De tot. Da! I”ll be like... there!!

marți, 28 iulie 2009

Fara aer

... la propriu. Intr-o hala cu jdemii de salariati, fara o fereastra nearby si cand aerul conditionat nu mai functioneaza de mai bine de 24 de ore e foarte placut sa lucrezi. Nu, nu te gandesti la briza marii, nici la aerul racoros de la munte, cu arome de pin, nici la apa rece susuratoare de rau repede. Nu, deloc.

luni, 27 iulie 2009

Heeeere I Go!

Sambata zbor, baieti, la greci, popor tovaras si prieten. Iubesc Grecia, e al treilea an consecutiv cand imi petrec vacanta de vara acolo. Bifat, in ordine cronologica, Halkidiki, Skiathos si acum, Santorini. Lov”em all! It keeps getting better! Prosoape, slapi, costum de baie, ochelari de soare, crema de protectie, Pisic Mic: checked!

Moment sexy

Azi am exeperimentat mersul pe jos prin Bucuresti. prin centru, dimineata, pana spre pranzul al mic. A trebuit sa-mi fac pasaport (yey, in 2 ore juma era mine, mine, nou nout) si aveam timp de ars. Foarte frumos, serios. Am batut doar bucata de la N Iorga pana pe Campineanu, cu interludii in magazine+ o merdenea mancata pe strada si o cafea la Everest. Ma rog, nice walking thru Bucharest, again, dar ce-ar mai fi in ziu de azi o plimbare de una singura fara un moment penibil? Pana-n trecerea de pietoni de pe Mendeleev, in dreptul unei gherete de ziare, era un canal dintra-al cu gratar pein care iesea cu viteza jet de aer si bineinteles, mi s-a intamplat momentul Marilyn. Fusta mea galbena a tasnit in sus, parca era o umbrela de-aia deformata de vant. Ce mama naibii, am avut si spectatori, doi neni muncitori, in salopeta. Sexy!

Congresul de luni

Odata, cand era eu mica, soim al patriei educat la gradinita cu program prelungit (camin, pe scurt), s-a organizat in Buzau acel festival patriotico-ceausist Cantarea Romaniei. Si am fost selectata dintre soimii care si ia parte la reprezentatie. Bad move. Selectata pt ca doamna, pardon, tovarasa educatoare era verisoara cu tata. Bad move, again. Si ne-au strans pe toti, cu mic cu mare (pionieri, UTC-isti,oameni ai muncii), in Piata Daciei, un platou mare din centrul orasului. Ne-au plantat acolo intr-o coregrafie/ scenografie macabra si au dat drumul la muzica. Nimeni nu trebuia sa miste. Cei mari, cel putin de-o seama cu mine, stiu. Au pornit niste difuzoare din care racnea muzica patriotica si o tanti a venit sa ne spuna sa facem un „la la la” din gura, un fel de cel mai jenant playback, sa para ca noi interpretam cu foc. Nu mai tin minte cat ne-au tinut acolo, aveam impresia mi-au intrat picioarele pana la genunchi in asfalt/ mozaic, ce naiba era ala, iar o colega soaima a facut pisu pe ea, de se facuse baltuta la picioarele ei. Iar mie mi-era o seteeeeeeeeeeee. Ca la o sedinta de partid/ cantare a Romaniei m-am simtit si azi, da nu zic mai mult.

marți, 21 iulie 2009

Sa vorbesc deci, ca-mi pierd avantul dup-aia

Ia, Mitzo, zi-le tu acum, ca stii...
Eu am urmat cursurile unei universitati particulare, UCDC (Dimitrie Cantemir, bla blah). In 1999, cand am intrat, facultatea de REI nu era acreditata, si nu stiam daca peste 4 ani puteam da licenta la ei. Drept urmare, in 2003, la absolvire, ne-au indrumat frumusel la ASE, unde putea sustine un examen decent cu diploma valabila. Fara scandaluri, nazuri, fitze, mofturi, luat cu mainile de par ca ne-au pacalit. NU. am stiut de la inceput ce scoala urmez si ce ma asteapta dupa 4 ani (o diploma valabila tot obtineam, de la ei sau de la ASE). Bine, speram toti ca o s-o acrediteze si pe-a noastra, sa dam examenul la noi, dar... Managementul a fost acreditat meanwhile. Cum ziceam, ne-am prezentat la examenul de licenta odata cu toata lumea, ASE-isti, neASE-isti, am dat lucrarea scrisa, a doua zi am sustinut lucrarea de diploma si GATA! Ne-au bagat la gramada, nu ne-au separat pe stat si privat, nu ne-au tratat cu curu, nimic iesit din comun, a fost un examen normal. Asa ca nu inteleg indignarea celor care se inscriu la tot felul de facultati obscure, care-ti dau o diploma egala cu un bilet de autobuz gata perforat si se supara dup-aia, ca magarul pe sat . Voi nu stiti unde va duceti???

vineri, 17 iulie 2009

There”s a She Wolf In The Closet

ProSport va apărea exclusiv online

Ediţia de duminică a cotidianului sportiv ProSport va apărea exclusiv online, începând cu 19 iulie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
"Decizia de a oferi cititorilor conţinutul exclusiv online se bazează pe faptul că şi piaţa de cititori şi piaţa de publicitate sunt mai ofertante în varianta online comparativ cu varianta print în ziua de duminică. ProSport va păstra conţinutul şi va renunţa doar la hârtie. Problemele mari din punct de vedere al distribuţiei şi faptul că numărul chioşcurilor deschise duminica este mult mai mic decât în cursul săptămânii, fac foarte dificilă încercarea de a ajunge la cititori în această zi", se arată în comunicatul ProSport...

MEDIAFAX

marți, 14 iulie 2009

Nou, acum!

Ma relaxeaza blogurile cu bebelusi ce va de speriat! Cum sunt cu fundu-n sus, pac, clic pe un blog dintr-asta si ma binedispun I-M-E-D-I-A-T!!!. Nu glumesc, chiar imi plac, so keep going, sisters!

Apropo



Viv la Frans!
Allez les bleus!

Cream si altele

Bai baieti, cine de la cine a copiat? Dac-o luam cronologic, aflam raspunsul imediat

1.

2.

3.

vineri, 10 iulie 2009

mini holiday

azi out of bucharest, pana duminica. doamne, ce bine e sa ai weekenduri libere! aproape ca incep sa ma reobisnuiesc, ceea ce nu-i prea bine

vineri, 3 iulie 2009

Inca una cu MJ

M-am amuzat teribil azi pe mess cu Mihai, despre asta

MJ

Voua vi se pare ca asta e un om muribund?? Mie nu

miercuri, 1 iulie 2009

Serviti Paris, e proaspat!

Andressa le zice bine. Sau, ma rog, Mediafaxul