luni, 30 martie 2009

Eşti cam prea patriot.

Sunt 58% român.
Testul zice aşa:

Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte)

Fă şi tu testul aici.


Mersi, Mihai. Mai ies si manelista. Periculase testele astea. M-am distrat monstruos!

Dezastru mobil

Mi-am inceput weekendul bine (adica ziua de duminica). Intai am varsat ditai damigeana de cafea pe masa. Am facut alta. M-am dus la film. Inarmata cu floricele si cola, am reusit prin tot felul de acrobatii sa-i daram domnului caserola cu nachos si sa-mi patez geanta cu sos stinky de branza, era sa vars cola medium pe vecina de scaun, iar dupa, cu o mie de sacose in brate de la Gima, ne-am oprit la o inghetata. pe care el a scapat-o pe jos dupa doar doua degustari. parca si vad: ”Dezastru la mall” cu Monica si prietenii.
Saptamana frumoasa!

sâmbătă, 28 martie 2009

De weekend

Rasfoiam netul si uite peste ce-am dat. Nu obisnuiesc sa-mi brodez blogul si insemnarile cu citate, dar ... exceptia...

”Ciclonul poate șterge un oraș de pe fața Pământului, dar nu poate desface plicul unei scrisori și nici nu poate dezlega un nod de ață.” - Paul Valery

luni, 23 martie 2009

Slumdog Millionaire. Oscar Winner

L-am vazut ieri! Este superb, unic, diferit de ceea ce am vazut pana acum, vorbit pe jumatate in indiana. Iar coloana sonora este exceptionala, cred ca e prima data cand ma impresioneaza egal atat melodiile din film, cat si intriga in sine. repet, este un film superb, care-si merita toate premiile. de vazut neaparat la cinematograf, nu acasa de pe odc. si, la sfarsitul filmului, nu va grabiti sa plecati, asteptati coregrafia specifica pe o melodie despre care pariez ca o sa fie hit pe la toate radoiurile in curand si pe care o puteti asculta mai jos. pe mine ma obsedeaza deja. Pe parcursul filmului am stat cu sufletul la gura pt Jamal Malik, interpretat fantastic de Dev Patel si Latika, Freida Pinto, noua Sweetheart a cinematografiei- Doamne,sunt atat de buni! transmit atat sensibilitate, unde i-or fi gasit, domn'ne??, la final mi se innodau lacrimile in barba. am clacat. am ramas fixata in scaun si lacrimile siroiau de zor de la emotia filmului, iar mie mi-era pe de-o parte rusine de omul cu care venisem ca se uita la mine ca la nevrotice, pe de alta parte savuram ultimele secunde din Slumdog Millionaire, cel mai frumos film pe care l-am vazut in ultimii ani.

PS de frustrari. mbine. se pare ca e din ce in ce mai greu sa-sti nimeresti locul hollywood multiplex. am intrat in sala cu 10 min inainte sa inceapa filmul si locurile noastre erau ocupate de....o mai tineti minte pe Lila din Vacanta Mare? era cu fiica la film. dupa o scurta dezbatere despre dreapta si stanga la cinema, si-a ocupa locul corect, noi la fel, dar mai era cineva INCA NELAMURIT. doua fomei venisera la mol cu ala micu, prescolar. la slumdog millionaire. ma rog. si una dintre ele era la floricele, ailalta statea de paza cu ala micu. si s-a autosesizat si mi-a atras atentia asa... neutru ca sa nu ma asez bine ca acolo mai sta cineva. i-am explicat acelei cineva ca noi de fapt stim sa ne citim biletele, s-au carat mai la stanga si pe toata durata filmului au vorbit. ba intre ele, ba la telefon, ba cu ala micu, ba ala micu vorbea singur, ba ii citeau subtitrarea. le-am atras atentia o data si inca o data m-am uitat ucigator. sunt o bestie fara suflet cand vreau.cu tot zumzetul din urechea stanga, filmul m-a impresionat, ceea ce va doresc si dv! :))

L.E: Dezvolt o obsesie cu filmul asta, care e departe de tiparul binecunoscut al productiilor indiene. Mi se deruleaza imagini film in fata ochilor si ascult muzica la maxim. Does this make me a groopie?

joi, 5 martie 2009

Dancing Cameron

Astia de la Daily Mail sunt picati total in cap dupa Cameron, dar mie imi plac mai mult miscarile lui Jimmy Fallon. Oricum, 1000 de puncte pt felul in care arata Cammie...

miercuri, 4 martie 2009

Cine m-a pus?!

Sa ma-nvat minte altadata, sa nu ma mai bag in vorba atunci cand nu ma pricep. ma duc duminica la coafor, pt ca aveam un botez in Famiglie si trebuia sa arat decent. Coaferitza, noua. Blonda, tanara, cu un par ars. Si incepe sa-mi procedeze in par. Prost, ce-i drept, dar nu asta vreau sa povestesc. Si stau eu vreo 10 min cuminte pe scaun si ma gandesc ca ar fi frumos din partea mea sa tin si eu o cuvantare in calitate de clienta de coafor de cartier. Ca am auzit ca asa se face. daca nu vorbesti, esti luata drept fitoasa. Ma rog. La tv era in reluare emisiunea aia matinala de la antena, curazvansidani si cu danielacruducareareunfluturastatuatpepasarica. victima sigura, daniela asta, imi zic in gand si incep. ”Eu am impresia ca fata asta are extensii, nu-i asa?”. Naiba m-a pus! o vad pe tanara coaferitza blocandu-se si dupa o nanosecunda zicand. ”Nu. asa se poarta. tunsoarea ei e ultima fiță- se poarta coafura care sa dea impresia ca ai extensii”. O, Doamnele Meu! Og My God! sa pic de pe scaun, mi-a fost dat sa ma intalnesc cu cea mai idioata persoana din ultimii 28 de ani... Si raspund, gatuita de emotie/nervi/indignare/mirare/orice stare asemanatoare ”de ce te-ai tunde intr-un fel care sa dea impresia ca ai extensiiiiiiiiii?????”. si ea de colo, raspunde prin intrebare ”Pentru ca asa se poaaaartaaa???”. Gata, mi-am zis in inner monologue, ori am innebunit eu, ori am imbatranit, ori lumea e proasta, formata numai din daniele crudu si aspirante la statut. Si nu voiam decat o coafura mai infoiata, asa...