duminică, 30 noiembrie 2008

O zi proasta

Ziua a inceput prost. Prost rau. Acum se termina si mai prost. Prost rau

Am votat. Deci sunt sexy

Am votaaaaat!!! o sa va arat verso-ul CI, as soon as i get a camera. vad ca Mihai aduce argumente solide, dar tot nu pot intelege de ce nu voteaza lumea.
Sa votam, zic!

sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Hai, votati!


Mergeti la vot! Hai, repejor! Sunt cele mai importante alegeri!
Weekend fain!

vineri, 28 noiembrie 2008

Sa vorbeste si ele


Paparudele astea doua au fost invitate sa-si dea cu parerea despre "Great Celebrity Comes Great Responsibility", si asta in biblioteca celei mai mari universitati britanice, Oxford. Umor englezesc

... sa ma aflu-n treaba

Buei, deci sunt cineva! Am un coleg care a lucrat la Surprize surprize, da???? stiam mai de mult, dar nu mi-a trecut prin cap sa ma dau mare pe blog. Ei, uite, a venit momentul. Deci.... da?
Weeekend placut celor care nu muncesc sambata si duminica si mergeti naibii la vot. Poate va conving maine cu verso-ul buletinului meu.
Hai!

Hot

Mai copii, eu credeam ca doamna de le zice cu foc mai jos s-a nascut prin tari straine, nicidecum in Romania. Acum cateva zile nici nu stiam cum o cheama (adica Inna), si nici cum se numeste piesa asta (adica Hot) care ma face sa ma batai in masina atunci cand o ascult. Imi place de mor!!!


joi, 27 noiembrie 2008

Dusuri cu apa rece si batai cu prosopul ud

Mai ce magar domnu' Bideu... Cred ca-si bate nevasta big time. Barbatii care fac asta e porci...
Sa ne-auzim cu bine

miercuri, 26 noiembrie 2008

La Liberty Center, birjar!


M-am facut cam mondena in ultimele zile. Pai, dupa modele, a venit randul filmelor. Astfel, am avut ocazia sa dau ochii cu hidosul mall Liberty Center, cu ocazia inceperii Dakino. Am vazut doua documentare plictisitoare (bine... eu nu prea fac parte din publicul de festival, sunt mai taranca de felul meu, ma uit numai la blockbustere, iar daca se nimereste si un premiat pe-acolo...). Deci, primul documentar, realizat de englezul Simon Brooks, a fost infiorator de plictisitor. A trebuit sa urmaresc timp de 50 de minute un remember al anilor '68. De fapt, filmul chiar asa se numea, Generation '68. Toata lumea stie ca emblemele anilor '60 au fost Beatles, fusta mini, pilula contraceptiva, hippie, drugs, Martin Luther King... Si asta a fost filmul (printre naratori - Milos Forman sau Dennis Hopper). Mersi, asta stiam si eu despre the sixties. Ok, pauza de tigara si o repriza de dans Razvan Mazilu in hol. Pana sa inceapa programul artistic, zic sa ma duc pana la toaleta, ca ma lovise un pi%i de la cola. Ajung in buda doamnelor si cand ce-mi vaz ochii: domnul Razvan Mazilu pusese stapanire pe spatiu. Roiau in jurul lui doamne si domni pentru a-l pregati de show. Imi vad mai departe de drum (nu m-am scapat pe mine de emotie, jur!) si ocup o cabina sa scap de grija ce ma sacaia. Si vad ca scrie mare deasupra budei: nu trageti apa! sistem automat de tragere a apei! (sau cam asa ceva). okeeeei.... hai sa vedem. termin ce era de terminat si nimic. adica apa nu se tragea. bine, nici daca ai fi ignorat semnalul, nu aveai de unde efectua operatiunea de flushing. deci, ce ma fac? de ce nu se trage apa? ma fac ca deschid usa, ca poate asa merge. am mai vazut asta prin tari straine. nimic. incep sa ma uit totusi dupa oaresce butoane, nimic. iar ma fac ca plec. nu se aude niciun zgomot. mi-era rusine, ce naiba! daca intra cineva dupa mine? (cu toate ca erau multe cabine) o strig pe Prietena D, doar doar m-o invata ce sa fac. aia plecase deja. ei bine, m-am enervat, am inchis usa si nu m-am mai uitat inapoi. asta e! A urmat un documentar de 90 de minute facut de Emir Kusturica despre Maradona. Domnul K a incercat sa-l umanizeze pe argentinianul anti- imperialist, insa eu raman la pararea ca e un cocainoman imbecil care si-a distrus viata.
Va pup!

marți, 25 noiembrie 2008

And the Winner Is... (Part II)





Castigatoarele Next Generation Models 2008. Locul III a fost impartit de doua concurente.
SURSA FOTO: BEST MODELS

Romania are fete frumoase



Aseara am fost sa ma mai dezmortesc, sa mai vaz si eu lumea. Si am ales un concurs de fotomodele organizat de Best Models. Am fost si anul trecut, insa la aceasta editie au fost fete mai frumoase. Nu stiam la care sa ma mai uit. Na, ce-i frumos...
Juriul a fost compus din jurnaliste de glossy (i wish i was there) si mama si tata lor- Giani Portman, scouter international. Altii- Adrian Oianu, Alice Bursuc (remember Scoala Vedetelor? acum scrie la reviste glosuite), o doamna de la Marie CLaire Olanda, stilistul de la Elle. Prezentatoare a fost Gianina Corondon, spontana si amuzanta ca de obicei.
Va las sa va delectati cu poza castigatoarei, Ioana Timoce:
Inlatime 1,76 m, bust 81, talie 60, solduri 89, par castaniu-blond, ochi verzi.
Enjoy!
SURSA FOTO: BEST MODELS

luni, 24 noiembrie 2008

Christmas Blues


Se apropie depresia de Craciun. Stiu ca majoritatea de-abia asteapta Sarbatorile, insa pentru mine nu mai sunt de mult motiv de bucurie, ci mai degraba de disperare. Pentru ca in fiecare an fac acelasi lucru. Adica: ma duc acasa si stau cu mama si tata. Si bagam in noi. Dupa care dormim. Dupa care iar bagam in noi dupa care iar dormim. Anul trecut, din fericire, n-am ramas decat pe 25 acasa, pentru ca pe 26 eram back to work. A, si macar a fost mai dragut ca n-am mai stat acasa, ci am mers la o pensiune de langa Buzau cu gasca parintilor (stop laughing!) si a fost altfel. Prietenii mei se duc care-ncotro, la Buzau nu prea mai am contacte, asa ca de-aia ma trezesc rapusa de depresie every fuckin' year.
Of, Doamne, de-ar trece mai repede!
O saptamana productiva!

miercuri, 19 noiembrie 2008

Despre mancare si alti demoni :-)


M-am hotarat sa scriu despre mancare, pentru ca ma pasioneaza gatitul si mancatul in egala masura. Imi place sa descopar site-uri de cooking si cand prind cate o emisiune la tv despre asa ceva, raman cu ochii liptiti de ecran, sa vaz si eu ce iese din mixurile de ingrediente si pricepere. Ideea e ca eu niciodata nu pun in practica retetele noi si probabil gustoase pe care le receptez. Mereu zic ca-mi fac ceva nou, dar tot la friptura la cuptor sau paste ajung. In ultimul timp aproape ca nu mai gatesc. In alti ani, nu exista saptamana sa nu-mi fac mancare, doar de dragul de a gati. Provizii aveam, ce-i drept, pentru ca mama inca imi trimite saptamanal hrana pentru trup si suflet, asa ca nu era nevoie sa-mi pun in aplicare talentele, dar... Nu mai am weekenduri libere, am doar o zi pe saptamana in care pot face exact ce vreau, dar atucni ori sunt la boyfriend, ori sunt la boyfriend, ori mi-e asa de lene sa ma apuc sa curat, sa spal, sa toc, sa fierb, sa coc... N-am mai facut o ciorba de vreun an. tin sa precizez ca sunt o maaaaaare amatoare de ciorbe/supe. asa m-a invatat mama. In '96 am fost intr-o excursie prin Europa si am stat la Londra cateva zile. m-au intoxicat aia cu cartofii lor prajitit si puddinguri de tot felul. o prietena, saraca, deja nu mai facea diferenta intre puddingurile lor de 2 lire si ajunsese sa manance cartofi prajiti cu o sarlota de desert. i-am trimis mamei o vedere in care i-am scris, la sfarsit, "fa-mi o ciorba cand ma intorc!!!!!". mi-ar placea sa am timp si chef sa experimentez tot felul de preparate exotice sau nu neaparat, dar, atunci cand ma apuca cheful, uit tot ce mi-am propus, ma duc la piata, cumpar 2 mere, 2 pere si cand ajung acasa, imi dau seama ca n-am cu ce. si iar imi jur in barba ca data viitoare....
Pe scurt, mie imi plac foarte mult: salata de vinete, pastele (de orice fel), ciorba (de orice fel), pizza, salate (de orice fel, daca nu exista "iarba" la masa, restul imi sta in gat), carnea de pui, pestele (mda, proaspat sa fie).
Enjoy lunch, Honnies!

marți, 18 noiembrie 2008

Colegul meu de apartament

Nu este un tanar de-o seama cu mine, nu este un iubit pe care il 'alint" asa, este TATA. Da, tata. I'm a loser cu sta cu ta'su la 28 de ani. am incetat de mult sa mai sper ca voi ajunge sa locuiesc singura mai mult de un an vreodata. am experimentat din minunea asta prin facultate, dupa care a venit urgia. M-au ajuns blestemele babelor si iata ca, nu-i asa, la 28 de ani locuiesc cu tata intr-un apartament de 3 camere (decomandat, cu 3 televizoare, deci nu ne batem. inca). Monsieur mon pere lucreaza in Bucuresti si mai are pana la pensioara, asa ca voi depasi cu mult varsta de 30 de ani cand va veni clipa de singuratate. Am trecut de mult peste frustrarile de a sta cu unul dintre parinti, dar, saptamana trecuta, m-a ajuns disperarea din nou, pe care o indesasem bine bine sa nu mai iasa la iveala, ca e de rau. Ma fataiam intr-o zi prin casa, cum imi e obiceiul, inainte de a pleca la serviciu. sa fi fost fro 11. si ma suna EL. "Ce faci?" Eu: ”Bine, uite ma pregatesc sa plec”. "Cum, n-ai plecat pana acum?????" Eu: ”Da mai lasa-ma naibii-n pace, ca nu ma duc la scoala!!!!!!” (Fuck off!! In gand, normal) Si mi se deruleaza instant in minte o lista cu cheltuielile necesare traiului cu chirie, singura. Imi revin imediat (nu-mi mai raman bani de tzoale si farduri) si ma calmez. Zic ”asta e, asta e viata mea, sunt comoda, parent addicted”. Problema mea, de fapt, e ca imi bea laptele din frigider. Tot ce am scris pana aici e apa de ploaie. a fost o introducere la ceea ce voi spune mai departe: imi bea toata cutia de lapte luat special pentru cerelalele alea cu fructe de padure si dulceata de visine. sau tot ce-i mai bun prin casa. eu cumpar, le depozitez si uit de ele. si ma trazneste cateodata o pofta nebuna de cereale cu lapte. sparg usa de la dulap, desfac disperata punga cu cereale (amestec bine bine sa pice si frcute confiate), le arunc in bol, dau cu usa de la frigider de perete, intind mana si apuc AER. Mi-a baut laptele! Luat la interbari, imi explica cum ca stomatoloaga i-a recoamndat lactate, ca sa-i protejeze stomahul impotriva augmentinului. Ma zi ceva!
A, si atunci cand ma supara cu ceva sau nu ne mai intelegem, ii spun ca o sa moara batran si singur. Functioneaza! Stiu ca sunt cinica, dar cu astia asa trebuie sa te porti! O zi buna in continuare!

joi, 13 noiembrie 2008

Sa cosMUIM!


Of, uite ca treptat, treptat, pusei de-un blogroll nou, editie imbunatatita. si cu aceasta ocazie, va anunt in avanpremiera, ca Adamescum va face live blogging din reviste glossy mioritice. Am spus-o, na! ca sa-l santajez pe domnul sa n-o dea cotita dupa ce voi fi pus la posta oaresce maculatura glosuita. Asadar, doamenlor si domnilor, pregatiti-va pentru umor made in Belgium via Bucharest. Let's rock! si daca se-apuca cineva si-si insuseasca ideea, aveti grija, blestemele unei nemaritate de 28 de ani sunt aprige! See ya!

miercuri, 12 noiembrie 2008

Harsh Times in 2009


Tocmai ce frecam menta aci la serv, dupa ce am epuizat de completat blogrollu (stiti, sunt eu stupida care si-a sters globul din greseala) si mi-au picat ochii pe Lumea femeilor (pe care o primesc din oficiu, nu ca ar fi ceva rusinos in a o cumpara). Dau la o parte frumos tzipla de plastic, pun tacticos deoparte absorbantele intime (unul in sertar, u never know), detergentul in geanta ca mai ramanem si pe-acasa fara si purced sa citesc suplimentul 10X10 Horoscop 2009. vaz preview-ul in care se anunta ca zodiile de foc si aer sunt favoritele lui 2009. Hait! zic, da alea de apa ce-au? draci pe ele? sunt mai proaste? si dau sa citesc ce-mi prezic astrele in anul ce sta sa vie. ei, si ce-mi vad ochii? numai nenorociri. Ca daca ma marit acum o sa am parte de o casnicie nasoala, cu batai si alte alea, sau ca mariajul se va destrama, ca "la baza uniunii va sta mai degraba dorinta de a intra in randul lumii sau de interese care nu au nicio legatura cu iubirea". Cica nu e cel mai fericit an pentru sufletul meu, "pentru ca sunt iubiri imposibile, nefericite, dureroase, cu probleme si piedici, gelozii si suspiciuni, despartiri si schimbari". Iubesc pe cineva care "nu merita dragostea mea oarba, care ma poate influenta usor prin sex sau printr-o influenta ciudata". WTF??? cucoana care ai facut horoscopul, matale te-ai gandit cumva ca una nascuta in rac prin iunie 1980 o sa citeasca aberatiile matale? vrei sa ma omori cu zile?? sunt tanara, doamna! m-ati lovit la operatie! mi-e greu! ce viata o sa am? ce-o sa ma fac in 2009? il las sa treaca asa, stau un an pe tusa ca sa treaca blestemul planetelor?? Nu, multumesc!
Tocmai ce-mi faceam si io planuri si ma loveste suplimentul in moalele capului. It sucks! Nu e corect! de ce m-a facut mama zodie de apa? A, si daca tot m-a speriat cu dragostea, cica nici la bani situatia nu e ma roz, e maro cu picatele. o sa ma ingrop in datorii si o sa iau tzeapa din afaceri dubioase. deci, pe scurt, in 2009 o sa fiu si f#$%^a si cu banii luati. Sa fie criza!
Multumesc!

marți, 11 noiembrie 2008

Despre Teo

Imi rezerv dreptul sa fac si eu un comentariu despre plecarea lui Teo de la Prima. Conform zicalei "Sa vorbeasca si nea Ion ca si el e om", azi-dimineata, cand ma uitam la Mircea Badea (da, ma uit la Mircea Badea, da' asa ma enerveaza uneori!!!!), a lasat sa-i scape faptul ca, in curand, s-ar putea s-o vedem pe Teo pe la Antena 3...??(cu sau fara el...?).

Sunt o proasta

Mi-am sters blogul din greseala, asa ca acum mesteresc la asta nou. Le cer celor 2-3 fani sa aiba putin rabdare, pana pun pe picioare noul blog de convingere in masa.